Вранці 17 лютого на соборі у Великобританії, в Солсбері, був помічений російський прапор – невідомі вивісили його на будівельної конструкції.

Інцидент стався за два тижні до річниці отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

Прапор був знятий після пильної уваги місцевих жителів. Керівництво собору вже висловилася з цього приводу.

"Це дуже дурний вчинок, який проливає світло на величезні особисті трагедії і збиток, заподіяний місту бесперцедентной атакою нервово-паралітичним речовиною в Солсбері в минулому році", - кажуть у соборі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скоро буде річниця відтоді, як Сергія Скрипаля та його доньку Юлію знайшли в критичному стані. Наголошується, що їх отруїли речовиною "новачок".

Варто нагадати, що Дослідницька група Bellingcat назвали третього підозрюваного в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері.

Відповідне розслідування розміщено на сайті групи.

Відомо, що за результатами розслідування журналісти назвали Дениса Сергєєва третім підозрюваним у страшному отруєння.

Отруєння Скрипалів
Отруєння Скрипалів

"Після чотиримісячного спільного розслідування з нашими партнерами "The Insider" (Росія) і "Respekt" (Чехія) Bellingcat тепер може розкрити справжню особистість і походження цього співробітника ГРУ, який працював на міжнародному рівні під вигаданим ім'ям Федотова Сергія В'ячеславовича. Насправді, це Денис В'ячеславович Сергєєв, високопоставлений офіцер ГРУ і випускник Військово-дипломатичної академії Росії", - йдеться в розслідуванні.

Нагадаємо, Путін стривожив світ ядерної "заначкою": в НАТО б'ють тривогу

З'явилася інформація, що в розпорядженні російської армії може перебувати не менше 64 крилатих ракет 9М729 (з позначення НАТО - SSC-8). Ці ракети здатні нести ядерну бойову частину і пролетіти понад 500 км.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У справі Скрипалів з'явилася нова пара Чепиг: копи злили підозрюваних

Також Знай.ua" писав про те, що Агенти Путіна дісталися до мізків українців через молитви: є перші жертви