У Туреччині поліцейських врятував собаку з крижаного озера. Тварину буквально витягнули з пекла.

Так працівник поліції помітив, як собака намагається самостійно вибратися з озера. Надворі було холодно, а твари вже знесилилася. На березі зібрався натовп схвильованих людей, які з жахом спостерігали, як собака замерзає.

Поліцейський водолаз кинувся у холодну воду та доплив до тварини. Щоб витягнути собаку, поліцейському треба було докласти чимало зусиль, адже лід був досить щільним. Він зміг це зробив і міцно схопив тварину. Після цього поліцейський доплив з нею до берега.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Цю хвилюючу картину спостерігали присутні на березі люди, які, швидше за все, і викликали рятувальників, розуміючи, що самі не впораються. Безпорадну собаку одразу ж підхопили та загорнули в теплий рушник. Вона промерзла до кісток, і температура її тіла опустилася до критичної позначки. Вона навіть перестала рухатися.

Її відвезли до ветеринарної клініки. Рятувальники думали, що тварина не виживе, але через два дні собака пішов на поправку і став виглядати зовсім інакше!

"У нас була дуже слабка надія на порятунок, коли ми витягли її з води! Я не очікував, що вона залишиться в живих!" - розповів поліцейський, обіймаючи врятовану ним тварину.

Одужанню собаки посприяли і ветеринари, вони грамотно надали допомогу. Виявилося, що тварина безпритульна. Після цього працівник поліції, який витягнув її з крижаного полону, забрав тварину до себе. Він назвав її "Буз", що в перекладі з турецької означає "лід".

Нагадаємо, що бездомний собака перетворив модний показ на своє шоу: глядачі забули про моделей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в київському супермаркеті застрелили бійцівського пса: розірвав вухо та руку, господар п'яний, як чіп.

Також "Знай.uа" писав, що вічно незадоволений пес, який знайшов величезну популярність в мережі, насправді дуже добрий і веселий. Його господиня розповіла, що він навіть врятував її від тяжкої хвороби.