Нещодавно американське видання Forbes опублікувало статтю, в якій написано, що лимони - це ознака багатства Росії. Журналістка взяла інтерв'ю у одного з представників великої компанії, яка займається виробництвом та продажем лимонів по всьому світу. Ця компанія існує з 1893 року.

Журналістка ставила питання представнику каліфорнійської фірми, чому найбільше лимонів вони постачають до Росії, і чи не криється причина в тому, що росіяни дуже люблять горілку та чай.

Чоловік заявив, що лимони дорого коштують, і додати до свого раціону можуть тільки багатії. Він наголосив на тому, що у Росії той, хто може собі дозволити купити цей фрукт, є заможною людиною, і нібито цитрусові - ознака заможності.

Кореспондент зробила висновок, що якщо тільки багатії можуть собі дозволити додавати до свого раціону лимони, а до Росії найбільше постачають цього кислого продукту, отже в країні велика кількість заможних людей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали, що наша національна валюта продовжує зміцнюватися: за минулий тиждень долар встиг впасти в ціні на 78 копійок. Після невеликого зміцнення у вихідні валюта продовжила падіння ще на шість копійок — як на продажу, так і покупці. Зниження курсу долара в НБУ пояснюють надлишком долара на ринку і підвищеним попитом іноземних інвесторів на державні цінні папери. Так, тільки за січень українці купили $563 млн, а продали $667 млн.

Нагадаємо, у 2018 році за різними причинами закінчилося серійне виробництво безлічі дуже популярний моделей автомобілів. Експерти розповіли, які автомобілі зникнуть у 2019 році.

Як повідомляв Знай.uа, сестра екс-міністра МЗС Великобританії Бориса Джонсона Рейчел повністю оголилася в ході прямого ефіру на телеканалі Sky News. Зазначається, що вона була одним з учасників дискусійного шоу.

Також Знай.uа писав, що економіка України повернулася до режиму постійного зростання і стабілізувалася після падіння 2014 року. Голова Мінфіну вважає, що економіка України була "хвора", після чого зазнала "тиску російської агресії", унаслідок чого її стабілізація була головним завданням уряду.