Під час спецоперації у Парижі було евакуйовано близько 1600 осіб. Про це написала у себе на сторінці в Twitter мер міста Анн Ідальго. Причиною евакуації стала знайдена бомба часів Другої світової війни.

Усіх евакуйованих людей розмістили в спортивних залах та муніципальних закладах. Мер написала про те, що запобіжний захід було застосовано через розмінування снаряду, і що муніципальні служби знаходяться поряд із людьми.

Бомбу, знайдену ще 4 лютого, було переміщено у квартал Сен-Дені, що знаходиться в пригороді. Він зберігався на території будівельного містечка. Зробили це спеціально для того, щоб снаряд можна було розмінувати. Планувалося, що бомба у спеціальній камері відправиться на глибину 200 метрів у землю, а потім підірветься.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали, що мер Амстердама Фемке Халсема закликала реформувати знаменитий Квартал червоних ліхтарів.

Зокрема, мер міста відзначила, що перетворення проституції у культурну пам'ятку Амстердама принизливо та неприпустимо.

Більше того вона відзначила, що готова розглянути всі запропоновані варіанти з перетворення кварталу, які б змогли значно змінити нинішню ситуацію.

За словами Халсеми, потік туристів ускладнює роботу повій в районі і ставить під загрозу їхню безпеку. Вона додала, що амстердамська традиція відкритої секс-індустрії все більше пов'язана з приниженням жінок мандрівниками.

Нагадаємо, стало відомо, що в лютому цього року випускники Військового університету Міністерства оборони Російської Федерації поїдуть в окремі райони Донецької та Луганської областей для того, щоб здати заліки.

Як повідомляв "Знай.ua", російські окупанти всіма силами наближають швидку “кончину” Кримського мосту. Такі висновки з'являться у кожного, хто подивиться свіжі фото з будівництва залізничної дороги Керченського мосту. У кадрах видно, як плити не стикуються.

Також "Знай.ua" писав, що Гордон розповів про жорстке цькування Пугачової в Росії: вона завжди підтримувала Україну.