У Росії все як зазвичай. Процвітаюча країна з прекрасною інфраструктурою. Аж до того, що в російській Республіці Саха через аварійний стан середньої загальноосвітньої школи дітей відправили вчитися в супермаркет. А нову школу збудують тільки в 2020 році, пише "Сибір.Реалії".

Влада, виходячи з того, що школа ось-ось посиплеться на голови учням (в такому ж стані перебуває і сама Російська Федерація), прийняли командирське рішення – всіх по дитсадках і супермаркетах. Так, молодші класи тепер отримують знання у вільних кабінетах дитячого садка, а старшим пощастило менше – їх відправили в будівлю супермаркету.

Школа села Сайди Верхоянского району на півночі регіону була побудована в 1947 році і знаходиться в аварійному стані. Початок будівництва нового шкільного будинку відкладено регіональними властями до 2022 року.

Село Сайди знаходиться на відстані 200 км від районного центру (село Батагай), тут налічується близько 100 школярів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Кримський міст валиться з божевільною швидкістю: конструкції залишилися лічені дні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Російські окупанти всіма силами наближають швидку “кончину” Кримського мосту. Такі висновки з'являться у кожного, хто подивиться свіжі фото з будівництва залізничної дороги Керченського мосту. На кадрах видно, як плити не стикуються. Про це передає Twitter RoksolanaToday&Крим.

“Попилодром Роттенбергов. У кого око інженерний, милуйтеся ГОСТами РФ”, — говорить коментар під фото.

“Я не мостобудівник, але корозію металів проходила. На фото виглядає дико арматура з бетону: в умовах вологості, тепла, солоної води капець настане швидко”, коментує один з користувачів.

Також ми писали, окупанти знищили найважливіший історичний пам'ятник Криму. В окупованій путінськими головорізами і псевдочиновниками Керчі на розкопках Пантікапея звалилися колони пританея. Відомо, що ця будівля давньогрецького громадської ради. 28 січня їх так би мовити "підперли", щоб не впали, але ці маніпуляції не врятували від катастрофи.

Нагадаємо, Ада Роговцева жорстко висловилася про росіян: повністю ізолюватися. З тих пір, як Росія відкрито атакувала українську територію пройшло чимало часу, протягом якого багато актори, політики і прості громадяни країни-агресора висловили свою думку щодо України і всього того, що відбувається в цілому.