У Росії встановлюють причини смерті відомого реп-виконавця Децла, який помер 3 лютого при не до кінця нез'ясованих обставинах.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на інформацію співробітників "Бюро судово-медичної експертизи Міністерства охорони здоров'я Удмуртської Республіки".

Медики розповідають, що не знайшли наркотиків в крові репера Кирила Толмацького (Децла).

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У повідомленні розповідають, що медики обстежили посуд, з якого Толмацький пив перед тим, як відчув себе зле. У гримерці артиста виявили склянки з вином, колою і кавою. У них також не виявили заборонених препаратів.

"Сумнів викликає тільки склянку з яблучним соком. Там знайшли невеличкий білий осад. Можливо, це знеболюючі, які артист випив після виступу. Посуд відправлять на додаткову експертизу в кілька російських лабораторій", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, музикант Кирило Толмацький, який більш відомий як Децл, міг інсценувати свою смерть. Таку версію висловили шанувальники в мережі і навіть знайшли кілька підтверджень цієї версії.

Фанати репера досі не можуть повірити в те, що його немає у живих. Вони шукають доказ того, що Децл насправді живий, а все це було інсценуванням і розіграшем.

Першим доказом того, що Децл не помер є інтерв'ю 2007 року в Іжевську. Там музикант розповів про плани інсценувати власну смерть. Адже Тлумацький дійсно пішов з життя у віці 35 років.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фанати в жалобі, адже 3 лютого 2019 року помер Децл ( Кирило Тотлмацький ).

Зазначимо, що дебютний альбом виконавця "Хто ти" (2000) у першому десятилітті XXI століття входив до числа популярних в Росії, з тиражем більше мільйона примірників.

У недавньому інтерв'ю його мати спробувала пояснити що сталой причиною смерті реп-виконавця.

"Причина - перевантаження. Лише за останні пів року він написав два альбоми. І колись поскаржився, що то рука, то нога боліла", - прокоментувала вона.

Також Знай.ua писав про те, що у віці 29 років загинув відомий російський репер Саша Скул, який брав участь у популярному проекті "Versus".