Трагічний випадок стався в Китаї в автономному районі Внутрішня Монголія. Автомобіль, в якому їхали гірники, потрапив у страшне ДТП, аварія забрала життя 20 чоловік передають місцеві ЗМІ.

Як повідомляється, причиною трагічної події стали несправні гальма, що відмовили. Крім 20 загиблих, травми різного ступеня тяжкості отримали 30 осіб.

Наразі слідство встановлює всі подробиці трагедії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Страшні аварії у Львові: машини вщент, десятки загиблих і розбита зупинка.

За останні дні у Львові та області відбувається дуже багато ДТП. Ми розповімо вам про деякі з них.

16 лютого у Львові сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Інцидент стався у Старосамбірському районі Львова.

За інформацією, яку надали у відділі комунікації Національної поліції у Львівській області, водій Фольсваген Пасат не впорався з керуванням та злетів у кювет, а потім врізався в будівлю непрацюючого поста прикордонників.

І це ще не усі ДТП, які сталися у Львові за останні кілька днів. За попередньою інформацією, практично десять людей загинули і не менше людей травмовано.

Ще одна пригода сталася в Моршині, що на Львівщині. 16 лютого горе-водій збив сімнадцятирічного хлопця на смерть і втік з місця події. Поліція встановила, що двадцяти дев'ятирічний зловмисник перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Було відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 286, згідно з якою водієві загрожує позбавлення волі строком від трьох до восьми років і позбавлення прав.

Ще один інцидент стався 17 лютого, у Львові. П'яний водій, у якого не було прав, в'їхав на зупинку. За інформацією, це був таксист, у якого ніколи не було водійських прав. Коли чоловік зрозумів, що сталося, вийшов з авто і хотів утекти, але був спійманий. Поліція інкримінує йому водіння в нетверезому стані і водіння авто без прав.

Нагадаємо, 17 лютого в Сполучених Штатах Америки сталася масова дорожньо-транспортна пригода. Сорок сім автомобілів зіткнулися, так як не впоралися з керуванням на крижаній дорозі. У масовому ДТП є постраждалі та загиблі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Ольга Скабеева потрапила в ДТП. Але її коханий не заперечує і не підтверджує дану інформацію.

Знай.uа писав, три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром.