Єлизавета II ухвалила рішення не віддавати корону принцу Чарльзу.

92-річна Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться корона. За інформацією інсайдерів, королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

"Королева викинула у вікно протокол і шокувала всіх, хто очікував коронації Чарльза", — говорять у кулуарах.

Швидше за все, причиною неприязні Єлизавети стали скандали, які останнім часом огорнули Чарльза. Наприклад, такою стала дружба принца з Вейном Доменті, засудженим за зґвалтування 15-річної дівчинки та інші сексуальні злочини. Подейкують також, що у принца Чарльза є позашлюбний син: 52-річний австралієць на ім'я Саймон Доранте-Дей оголосив себе плодом кохання принца Чарльза і Камілли Паркер-Боулз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

принц Чарльз з Камілою і королевою-матір'ю
принц Чарльз з Камілою і королевою-матір'ю

У той же час британці набагато більш прихильні до герцогів Кембриджських Кейт і Вільяма, які не були помічені в гучних скандалах.

принц Вільям та Кейт Мідлтон
принц Вільям та Кейт Мідлтон

Раніше повідомлялося, що в Великобританії помилково заявили про смерть чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа.

На офіційній сторінці Ради графства Гемпшир в мережі з'явилося повідомлення про смерть монарха. Автори поста висловили "глибоке співчуття королівської сім'ї" від імені лорда-намісника і Ради графства.

У публікації навіть сказано, що на адміністративних будівлях в Гемпширі приспустили прапори на знак жалоби. Пізніше повідомлення видалили, а місцеві органи самоврядування публічно вибачилися перед Букінгемським палацом і самим 97-річним принцом.

Нагадаємо, племінниця королеви Єлизавети II прийшла на модне шоу у джинсах і футболці.

Раніше Знай.uа повідомляв, 92-річна королева Єлизавета II експериментує з іміджем.

Також Знай.uа писав, британська королівська сім'я ніяк не може налагодити стосунки з дружиною принца Гаррі Меган Маркл. Так стало відомо про те, що дружина принца Чарльза Камілла оголосила бойкот герцогині Сассекській.