Британська королева Єлизавета II в Букінгемському палаці прийняла посла Бразилії Фреду Арруде, який приїхав до палацу разом зі своєю дружиною Леніс на приватну аудієнцію.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

За інформацією журналістів королева виглядає приголомшливо, незважаючи на свої 92 роки. На ній синє пальто прямого силуету, улюблені лакові туфлі і сумка в руках, на шиї намисто з перлів, а у вухах - сережки. Просто не порівняти цей образ королеви з її минулий виходом на публіку минулого тижня в Лондоні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А нещодавно, нагадаємо, Її Величність зовсім порадувала публіку несподіваним образом, надівши симпатичне світле плаття з цікавим декоративним елементом на талії й виглядала особливо урочисто.

Варто нагадати, що Єлизавета II прийняла рішення не віддавати корону принцу Чарльзу. 92-річна Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться корона. За інформацією інсайдерів, королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Швидше за все, причиною неприхильності Єлизавети стали скандали, які останнім часом огорнули Чарльза. Наприклад, такою стала дружба принца з Уейном Доменти, засудженим за зґвалтування 15-річної дівчинки та інші сексуальні злочини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вагітна Меган Маркл і принц Гаррі побували на прийомі у британського посла в Марокко. У суботу, 23 лютого, герцог і герцогиня Сасекські прилетіли в Марокко з офіційним візитом. Східна країна стане останнім пунктом королівського туру Меган і Гарі до народження їх первістка, який має побачити світ наприкінці квітня.

Нагадаємо, Єлизавета II вразила бездоганним смаком: навіть прикраси "в десятку".

Як повідомляв Знай.uа кислотний наряд Єлизавети II засліпив всю Британію: стильно й зухвало.

Знай.uа писав, юнацькі вусики сина Корольової зволожили мережу пікантним скандалом: відстій.