Депутат міської думи Єкатеринбурга Олександр Колесников розкритикував боротьбу з педофілами, назвавши її "загальнополітичних трендом".

Про це повідомляють російські ЗІМ.

Зокрема, опальний депутат зазначив, що російські силовики "шукають педофілів замість реальної роботи".

"Ми знаємо, що педофіли - це не маніяки, це зазвичай по п'яні відбувається", - пояснив Колесніков.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того він встиг заявив, що злочини, які вчиняються відносно неповнолітніх зазвичай роблять "по п'яні", через що ці особи не "маніяки-педофіли".

Разом з тим варто відзначити, що харківська місцева прокуратура №5 направила у Червонозаводський районний суд Харкова обвинувальний акт стосовно підозрюваних у груповому зґвалтуванні (ч. 3, ст. 153 КК України).

За попередніми даними слідства, вдень на пустирі біля недобудови двоє чоловіків напали на 40-річну харків'янку. Зловмисники спочатку побили жертву, після чого повалили на землю і зґвалтували. Врятували її випадкові свідки, вони викликали поліцію. Нападників затримали в той же день. Ними виявилися двоє чоловіків 54 47 років з Харківської області.

Зараз чоловіки знаходяться під вартою, їм загрожує 12 років позбавлення волі.

Крім того варто відзначити, що колумбійський педофіл, який знущався над сотнями дітей і продавав відповідні відеоматеріали в інтернеті, був засуджений до довічного тюремного ув'язнення.

Хуана Карлоса Санчеса Латоре прозвали "Страшним сірим вовком", тому що саме такий псевдонім він використовував в інтернеті для розміщення страшних кадрів.

Тридцяти семирічний педофіл переховувався у бігах на протязі п'яти років, поки рік тому його не заарештували у Венесуелі за підробленим посвідченням особи.

Злочинець був екстрадований назад в Колумбію, де визнав себе винним у сексуальному насильстві стосовно 276 хлопчиків і дівчаток у віці до 14 років.

Прокурори розповіли, що чоловік спілкувався зі своїми жертвами онлайн і призначав особисті зустрічі в торгових центрах, пропонуючи дітям гроші та цукерки в обмін на секс, а потім надругивался над ними у себе вдома.

Нагадаємо, заміжня жінка влаштувала еротичний показ поблизу школи.

Як повідомляв "Знай.ua", батько ґвалтував 11-річну доньку на очах у сина.

Також "Знай.ua" писав, що підозрюваний у розбещенні неповнолітніх звернувся до українців.

На Дніпропетровщині спіймали педофіла, який познущався з 10-річної дитини