Президент держави-окупанта Володимир Путін зганьбився на весь світ черговою маразматичною заявою.

путін
путін

Відповідні кадри опублікував пропагандист Дмитро Смирнов, пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що Путін заявив про посилення міжнародного "стеження" за країною.

"Була припинена діяльність 129 кадрових співробітників і 465 агентів іноземних спецслужб. Закордонні розвідки нарощують свою активність на російському напрямку, всіма шляхами шукають доступ до відомостей політичного, економічного, наукового, технологічного характеру", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Користувачі мережі одразу ж закидали володаря Кремля їдкими коментарями через "параною".

"Прокляті пендоси. Хотіли вкрасти секрет фекального сталагміта", "правильно, їх зацікавила технологія півня з гною", "весняне загострення у діда", "хотіли пробратися в "Союзмультфільм", "агенти держдепу – винюхують коди домофонів, щоб гадити в ліфтах", "у Путіна словесний понос", – іронізують користувачі.

Нагадаємо, президент країни-агресора Росії Володимир Путін знову безглуздо осоромився на публіці, повідомляє Politeka.

Володимир Путін
Володимир Путін

Цього разу його підняли на сміх через безглузду заяву про рідного батька, який, за словами Володимира Путіна, воював у загоні спецпризначення.

Про це він відрапортував у своєму особистому мікроблозі Twitter звичайний російський пропагандист Дмитро Смирнов, який продовжує представлятися як "журналіста кремлівського пулу".

"Мужик, каже, на нас подивився уважно, дістав гранату, потім другу і закидав нас цими гранатами" Життя така проста штука і жорстока": Путін на вечорі СЗГ розповів, що його батько воював у загоні спецпризначення", - пише він у своєму мікроблозі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі кепкують над свіжим фото Володимира Путіна, який приміряв оригінальний "намордник".

Також Знай.ua писав про те, що депутати Державної думи прийняли в першому читанні законопроект сенатора Андрія Клішаса про ізоляцію російського сегменту інтернету.