В Арізоні жінка перелізла огорожу в зоопарку, щоб зробити селфі з ягуаром.

Відвідувачі та персонал зоопарку почули її крик про допомогу, і кинулися витягати жінку з пащі лютого хижака, пише Daily Star.

На кадрах, опублікованих одним зі свідків нападу, видно, як жінка мучиться від болю та кровотечі. У неї помітні рвані рани на руці.

Поранення дівчини після нападу Ягуара

Працівники зоопарку почали розслідування після того, як визнали, що жінка перелізла через барикаду.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"З жалем повідомляємо, що сьогодні ввечері, перед закриттям, за словами очевидців, стався інцидент з гостем, який перетнув бар'єр, щоб зробити фотографію", — заявили в прес-службі зоопарку.

Директор зоопарку Міккі Олсон додав, що подібний інцидент виникав раніше.

"Відвідувачка отримала не небезпечні для життя травми руки від однієї з наших самок ягуарів. На прохання родини були викликані медики. Тварина ні разу не виходила з вольєра. Інцидент розслідується", заявили в зоопарку

Директор звіринця також підкреслив, що тварина не будуть присипляти.

"Ми можемо пообіцяти вам, що з нашим ягуаром нічого не трапиться.Вона дика тварина, і були встановлені відповідні бар'єри, щоб захистити наших гостей. Тварини не винні, якщо огорожу перелазять", — запевнили представники зоопарку.

Раніше, у січні цього року, два лева вбили відвідувача зоопарку, який забрався в їх вольєр в одному з сафарі-парків в Індії.

Двоє львів накинулися після того, як хлопець подолав 20-футовий паркан у Чхатбирском зоопарку в Пенджабі.

На жаль, молодий чоловік помер від нападу двох левів.

Дивіться також: Напад диких тварин на людей

Нагадаємо, південноафриканський дайвер Райнер Шимф ледь не повторив долю біблійного Іони.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також Знай.uа писав, вчені намагаються розібратися, як мертва туша десятиметрового горбатого кита потрапила у джунглі Амазонки.