Невідомі вкрали трьох рідкісних видр заповідника в Північній Кароліні

Як повідомляє Motherboard, тварин викрали посеред ночі. Один з робітників парку почув крики тварин, але коли прибіг до вольєра, то нікого не застав.

Тепер заповідник "Animal Edventures Sanctuary in Coats" оплакує загибель трьох видр — Зигмунда, Нессі і Неда з Північної Америки. Всі троє безслідно зникли з їх експозиції 25 лютого.

Видри в заповіднику

"Ми насправді не знаємо причин такого вчинку", — заявляє прес-секретар заповідника Корі Фріман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За словами співробітників, в історії заповідника це перший прецедент.

Директор Фріман був у той момент у заповіднику, приблизно в 2 години ночі. Він почув різкий крик. Після крику настало 10-тисекундная тиша, потім павичі мешкають в заповідники підняли шум.

Працівники заповідника не вірять, що видри втекли за власним наміром.

Неясно, як злочинці потрапили на територію заповідника, але його директор вважає, що викрадачі проявили особливу "спритності рук", щоб відкрити вольєр, і що це вимагало б "певної стратегії і далекоглядності".

Незаконний обіг видри є відомою проблемою в країнах Південно-Східної Азії, але в першу чергу націлений на інші види, такі як євразійська видра.

Три видри

Північноамериканські річкові видри колись були об'єктом полювання через хутро, і до кінця 1930-х років практично зникли в деяких районах Північної Кароліни. В даний час їх популяції контролюються по всій території США, хоча в Північній Кароліні дозволено полювання на цей вид.

"Ми намагаємося шукати всюди. Їх благополуччя — наша головна турбота. Вони чудові тварини", — заявляє Фріман.

Дивіться також: Місто Видр

Нагадаємо, минулого тижня в Мічигані сталася "висадка" групи канадських волков.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також Знай.uа писав, мисливці відкрили вогонь по захисникам прав тварин із-за здобичі.