Ситуація навколо стану відомого російського пародиста Олександра Пєскова всерйоз загострилася - з'явилася інформація лікарів про серйозну хворобу артиста.

Про це повідомив його представник.

У повідомленні йдеться, що медики рятують Пєскова від раку підшлункової залози.

У повідомленні йдеться, що в ході обстеження у пародиста Олександра Пєскова медики виявили рак підшлункової залози, який характеризується великим відсотком смертності. Нібито цю тривожну інформацію "злили" журналістам лікарі, а в близькому оточенні гумориста її підтвердили.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З коментарями виступив офіційний представник пародиста Олександр Волокін.

"Розмови про рак - це повна маячня. З ним все добре. Лікарі виявили кісту в підшлунковій залозі, яку благополучно видалили. У понеділок вже виписують з лікарні", - каже Волокін.

Раніше в акаунті артиста в соціальній мережі Instagram з'явилася офіційна заява щодо його стану. Олександру Пєскова зробили складну операцію, в результаті якої той навіть потрапив в реанімацію. На щастя, незабаром його стан нормалізувався, і пародиста перевели до відділення гепатопанкреатобіліарной хірургії.

Про те, що Олександр Пєсков потрапив до лікарні, стало відомо в кінці лютого. Лікарі виявили у популярного пародиста гострий панкреатит. Далі дані вкрай суперечливі.

Спочатку директор популярного комедійного актора Олександр Волокін стверджував, що той потрапив до лікарні на плановий огляд.

"Щоб виглядати в нормі. Просто прокапали, обстежитися - нічого страшного. Це у нього з підшлункової пов'язано. Два роки тому ми там обстежувалися і ось запланували повторно. Віконечко з'явилося - лягли. На пару днів", - говорив журналістам Волокін.

Нагадаємо, стало відомо про стан російського пародиста Олександра Пєскова, який днями у тяжкому стані потрапив у реанімацію та пережив оперативне втручання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відому російську співачку Юлію Началову госпіталізували в реанімацію однієї з московських клінік.

Також Знай.ua писав про те, що у росЗМІ з'явилася інформація про термінову шпиталізацію головного редактора "Ехо Москви".