У Саратові (Росія) місцева мешканка тероризує людей гучними молитвами.

Як кажуть самі городяни, щодня в Жовтневому районі на горі недалеко від вулиць Карла Маркса, Клінічної та Каляевської невідома жінка на весь голос читає молитви.

"Щовечора відбувається одне і те ж: на гору (підйом по вулиці Новоузенській) приходить дивна жінка, яка одягнена в чорне. Вона починає голосно співати „Господи, помилуй“ і це триває протягом кількох годин. Іноді вона приходить в 8 годин вечора, іноді в 9. Деколи її пісні можна слухати до 12 годин ночі! А людям на роботу вранці вставати. Виглядає це страшно, особливо якщо у час її гучних молитов перебувати на вулиці", —каже одна з мешканок міста.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За її словами, перший раз пісні жінки були чутні ще на початку січня. Потерпіла від молитов каже, що жінку чути на всіх прилеглих вулицях.

Варто нагадати, що Напевно, позаздривши президентові України Петру Порошенку, який зірвав хороший куш народних симпатій, відправившись у свій томос-тур, російський президент Володимир Путін вирішив і собі попіаритися на церковній тематиці.

Але, схоже, план Путіна не дуже вдався – замість очікуваного схвалення, президент країни-агресора наразився на жорстку реакцію своїх же росіян.

Путін
Путін

"Путін перевів особисті кошти на створення головної ікони для храму збройних сил. Це особистий вклад президента у створенні храму, він особисто був присутній на церемонії закладки каменя і не міг, звичайно, залишатися байдужим до процесу будівництва", – заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков".

Нагадаємо, У Румунії попи святять воду гнилими ногами, а місцеві православні поспішають напитися священного зілля

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Попелястий хрест на все життя: священики "помітили" хімічними опіками сотні дітей

Також Знай.ua" писав про те, що В Україні з'явиться унікальний жіночий монастир: такого не було за всю історію церкви