У місті Ліньфень провінції Шаньсі на півночі Китаю Масштабний зсув призвів до руйнування будинків у Китаї. Зникло безвісти багато людей та ще десять загинули.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Наразі відомо про десятьох загиблих, багато людей наразі шукають рятувальники, вони можуть знаходитися під завалами.

зсув у Китаї

Будинки через негоду обвалилися в п'ятницю, 15 березня. Крім того, ще десять людей вважаються зниклими безвісти. На місці обвалення працювали рятувальники і міжвідомча урядова група по ліквідації наслідків НП. В цілому місцева влада мобілізувала 600 осіб.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Природна катастрофа у Польщі

Нагадаємо, за останню добу у Польщі рятувальники понад тисячу разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди. Багато людей через зловісну стихію залишились без даху над головою.

Повалені дерева прибирають з доріг та залізничних колій. електрики відновлюють мережі в містах. Люди підраховують збитки від зловісною стихії.

Нагадаємо, негода піднесла українцям багато проблем. По Львову промчав дикий ураган. Потужні пориви вітру виривали дерева з корінням та зривали дахи.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, в Індонезії сталася моторошна катастрофа. Так, на нелегальній копальні сталося сходження зсуву. Відомо, що близько 60 золотошукачів опинилися під тоннами пухкої землі.

Раніше портал Знай.ua писав, що потужний ураганний вітер в декількох регіонах Італії масово валив дерева та зруйнував будинки. Також були пошкоджені інші конструкції. Близько італійського Фрозіноне сильні шквали вітру викликали обвал стіни будинку, в результаті кілька людей загинули.

Дивіться: Обвал будинку в Китаї. Смерті та паніка