Російський президент Володимир Путін продовжує жорстку політику цензурування ЗМІ та Інтернету. Глава Російської Федерації підписав скандальні закони про фейкові новини і неповагу до влади. Обидва документа президент схвалив практично одночасно.

Володимир Путін
Володимир Путін

Цю інформацію повідомляє інформаційне агентство ТАСС.

Профільні відомства РФ сумнівалися в обох ініціативи ще на стадії схвалення Держдумою.

"Традиційні медіа" заблокують, якщо редакція не вживе заходів після отримання повідомлення про видалення інформації. Сайти без реєстрації ЗМІ заблокують за фейкову новину без попередження. йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін планує приїхати в окупований Крим у понеділок, 18 березня. Візит пов'язаний з п'ятою річницею того, що сам російський лідер назвав у 2014 році "поверненням у рідну гавань". Напередодні, 17 березня в Кремлі повідомили, що Путін відвідає Севастополь і Сімферополь.

Україна і Захід засудили дії Росії і незаконну анексію. Це призвело до масштабних санкцій проти російських фізичних і юридичних осіб.

Путін
Путін

Напередодні глава дипломатії Європейського союзу Федеріка Могеріні досить різко розкритикувала Кремль за незаконну анексію Криму і повторила непохитну прихильність ЄС до суверенітету і територіальної цілісності України.

Раніше портал писав, що "Азовський пакет" санкцій ЄС проти восьми російських військових не варто сприймати надто простим.

путін
путін

Про це розповів професор кафедри політології Києво-Могилянської академії, науковий директор фонду "Демократичні ініціативи" Олексій Гарань.

Як повідомляв Знай.ua, многоходовочку Кремля з "трансфером влади" злили в мережу. За п'ять років у 2024 році закінчиться черговий термін президентства глави Кремля Путіна.

Знай.ua писав, що Європа дізналася, скільки санкції висмоктали з Путіна насправді. Фахівці визначили обсяг втрат російської економіки, викликаних санкціями.