Герцог та герцогиня Кембриджські почастувалися кухлем пивами. Представники королівської родини вже традиційно взяли участь у параді до Дня святого Патріка. Свято відзначають 17 березня.

Герцоги відвідали парад ірландських гвардійців, який відбувається щорічно. Кейт Міддлтон та принц Вільям спостерігали за ходом солдат на чолі з їх талісманом – ірландським вовкодавом. Герцогиня Кембриджська також вручила офіцерам гілки трилисника. Цей обряд зберігається у Великобританії вже з 1901 року.

Для події герцогиня обрала вбрання, яке було надзвичайно доречним для такого дня. На Кейт Міддлтон красувалося дизайнерське пальто темно-зеленого кольору, яке своїм фасоном нагадує військову форму, та елегантний капелюшок. Пальто було від Alexander McQueen, а головний убір від бренду James Lock Co. Кейт доповнила його брошкою у формі трилисника. До слова, саме трилисник – символ Дня святого Патріка. Герцог Кембриджський Вільям одягнув парадну військову форму, оскільки він — полковник ірландської гвардії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За традицією, члени королівської родини Великобританії скоштували пиво знаменитого зеленого Гіннесса. Саме ця марка пива є найпопулярнішою в Ірландії. Цьогоріч пиво випила і Кейт Міддлтон, яка минулого року не змогла це зробити через свою вагітність. Святкування завершилося урочистим ланчем разом з ірландськими гвардійцями та святковим салютом.

Зазначимо, що нещодавно герцог і Герцогиня Кембриджські вирішили ухилитися від камер і організувати таємну зустріч з опікунами благодійних фондів у стінах Кенсінгтонського палацу. Вони провели збори піклувальників в Кенсингтонському палаці в якості покровителів Королівського фонду. Цілі зустрічі та обговорювані питання офіційний палац не називає.

Нагадаємо, що четвер, 14 березня, стало відомо про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл найближчим часом планує піти у декретну відпустку. Так, всі британські ЗМІ повідомили, що низка офіційних заходів для герцогині Сасекської вже позаду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", художниця відтворює кожен вихід вагітної герцогині Сассекської на папері. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонаж мультфільму, що додає унікальності картинам.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.