Як з'явилася українська нація і ким були наші предки? У істориків і науковців немає точної відповіді на це питання.

Згідно з деякими джерелами українці нащадки скіфів. А останні археологічні знахідки наводять на думку про тісні зв'язки трипільської цивілізації з древнім Межиріччям.

Схожість культур простежується з Месопотамією. Це і прихильність хліборобів до волів, і загальна назва столиці Месопотамії і села в Україні. Відомий французький оракул Нострадамус також в свій час писав про цей зв'язок.

Вважається, що провидець зміг побачити прихід до влади Адольфа Гітлера, Другу світову війну, вбивства Джона і Роберта Кеннеді, і багато іншого. Згідно з його пророцтвом, 2019 рік стане роком справедливості, всі одержать те, що заслужили за свої вчинки в минулому.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Природно, в середині ХVI століття, коли жив Нострадамус, України як держави чи адміністративно-територіальної величини не існувало.

Київ лежав у руїнах, спалений Менглі-Гіреєм. Однак у Наддніпрянщині сформувалося запорозьке козацтво, якому Нострадамус пророкував велике майбутнє і важливу роль в історії Московії та Речі Посполитої:

"Замучились коні від швидкого бігу, В Отленії села і замки горять. Нехай ватажок і спадкоємець Олега. Йому не відбудувати зруйнований град".

З історії відомо, як близько був до створення нової держави і династії Богдан Хмельницький — але, на жаль, не судилося.

Ось ще один катрен про Україну: "Є сила в науці і вигадках Мора, І крізь століття понесе Борисфен. Тут буря ламає гнилі підпори, І шторм йде стихією інших атмосфер".

Читаємо далі: "У той же час з гілки, яка була довгий час без листя і підніметься той, хто врятує людей всього світу від покірності і добровільного рабства. Ставлячи себе під охорону Марса і позбавляючи Юпітера його величі і гідності, у другій, маленькій Месопотамії буде засноване і облаштоване вільне місто. Вождя і губернатора міста піднесуть з добропорядної середини на найвище місце під Сонцем і Місяцем, не підозрюючи про заколот і зоколотників на чолі з другим Тразибіліусом, який довго обдумував і готував свою справу..."

На роль центру духовного відродження претендують багато країн, у тому числі і Росія. Але, згідно з пророцтвом Нострадамуса, такою країною може стати тільки нова держава, ідея виникнення якої розвивалася під час існування Радянського Союзу в суспільстві, яке зберегло елементи давньої цивілізації, близькою до цивілізації шумерів, у "другий, маленької Месопотамії".

Якщо СРСР, новий Вавілон, об'єднує Велика Русь, то Україна за Нострадамусом може отримати образ меншої держави, але не Вавілона, не імперії, а другої, малої Месопотамії.

Можлива і війна, яка не омине берегів Чорного моря, писав Настрадамус:

"Кінець Жовтня двадцять п'ятого року. І двадцять перше століття з важкою війною. Руйнівники віри схиляться перед своїми народами. Шах Персії буде розчавлений Єгипетською ворожістю" (72 катрен III центурія).

Не всі пророцтва Нострадамуса підтверджувалися, але ігнорувати їх не варто. Тому вже тепер потрібно зробити все, щоб Україна вийшла як з духовної, так і з економічної кризи і майбутнє покоління українців мало саме міцну основу для єдності — любов до рідного краю.

І тоді, можливо, саме нашим нащадкам вдасться покласти початок нової організації суспільства, заснованої на ідеях духовного братерства, свободи і вільної праці.

Тим часом, у катренах Нострадамуса говориться, що в 2019 році, деякі європейські країни очікують повені небувалих масштабів. Найбільше постраждають Угорщина, Італія, Чехія і Великобританія.

Також Нострадамус передбачив, що кліматичні зміни будуть продовжувати впливати на нашу планету, але в кінці кінців політичні лідери прийдуть до угоди, вирішивши питання скорочення шкідливих викидів, що забруднюють атмосферу.

Пророк бачив і початок Третьої світової війни в 2019 році. Почнуть її дві наддержави. І конфлікт буде тривати довгі 27 років. Почнеться після смерті останнього Папи, який нібито буде убитий антихристом.

Нагадаємо, Ванга, Нострадамус, Глоба і мольфари спрогнозували майбутнє для України на 2019 рік.

Як повідомляв портал "Знай.uа", через світову війну, яка розв'яжеться в 2019 році, буде знищена половина людства.

Також "Знай.uа" писав, передбачення Нострамуса, які вдалося розшифрувати, свідчать, що почнеться війна у Франції, і це призведе до світової кризи.