Брат британської герцогині і дружини принца Гаррі Меган Маркл вирішив помиритися з сестрою. Томас Маркл-молодший має намір возз'єднається з сестрою і слізно просить пробачення у вагітної сестри. Як виявилося, чоловік відвідав італійське телешоу, в якому в черговий раз обговорив скандал зі своєю сестрою, яку тепер британські піддані величають герцогинею Сассекською.

Томас Маркл-молодший просить Меган покликати всю американську сім'ю на зустріч зі своєю дитиною, яку вона має народити принцу Гаррі вже в квітні. Чоловік вважає, що така подія має неодмінно помирити всіх членів сім'ї. Проте журналісти, справедливості заради, вирішили пригадати Томасу Марклу про підступи, які він будував сестрі напередодні королівського весілля в травні 2018 року. Як відомо, він був одним з перших, хто оголосив "війну" Меган.

Чоловік визнав, що перед весіллям він написав гнівного листа з наклепом на Меган Маркл, яке він адресував особисто королеві Єлизаветі. У цьому листі Томас назвав сестру "загрозою короні". Але тепер, коли актриса все ж стала дружиною принца Гаррі, її брат вирішив покаятися і возз'єднається з Меган. Брат герцогині нібито шкодує про сказане зопалу: в інтерв'ю він розплакався, випрошуючи у сестри зустріч "возз'єднання". Варто зазначити, що ця зустріч може відбутися за ініціативою самої Меган Маркл.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, за інформацією друзів герцогині, вона нібито розглядає можливість запрошення всієї скандальної сімейки в Британію. Меган нібито вже дала добро навіть на присутність кузени Саманти, яку раніше влада назвала "загрозою" для країни. Зазначимо, що пологи герцогині, імовірно, очікуються на початку-середині квітня.

Нагадаємо, розлючена Єлизавета II наклала вето на прохання Меган Маркл.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що королева суворо заткнула роти Маркл і Міддлтон.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Єлизавета розбила мрії Меган Маркл і принца Гаррі.