Старший син королеви Великобританії Єлизавети II принц Чарльз влаштував романтичний відпочинок з дружиною Каміллою Паркер-Боулз на острові Барбадос.

Про це пишуть британські ЗМІ та публікують фото з королівського відпочинку.

Таблоїди у один голос відзначають, що принц Чарльз у свої 70 років виглядає досить молодо та підтягнуто.

Спадкоємець британського престолу з дружиною купалися в морі і приймали сонячні ванни. За принцом Чарльзом і Каміллою спостерігали три офіцера королівської охорони, пильнуючи, щоб сторонні люди не зіпсували відпочинок королівського подружжя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ЗМІ опублікували фотографії оголеного принца Чарльза під час купання. Користувачі соцмереж зійшлися на думці, що він у чудовій формі. Воно й зрозуміло, адже батько Вільяма і Гаррі серйозно захоплювався поло, а тепер регулярно займається фітнесом.

Принц Чарльз з дружиною вирушили в офіційну поїздку з держав Карибського моря. 24 березня вони будуть на Кубі, а поки пара насолоджується товариством один одного, відпочиваючи біля моря.

Нагадаємо, герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі відвідали New Zealand House, де поклали квіти та залишили запис у книзі співчуттів від імені Її Величності королеви Єлизавети II.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Про це стало відомо з повідомлень на офіційних сторінках королівського палацу в Instagram.

Як повідомляв раніше Знай.ua, королева Британії Єлизавета ІІ та її невістка герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше з'явилися на публіці разом, без інших членів королівської сім'ї.

Вони відвідали відкриття відреставрованого будинку Bush House в Королівському коледжі Лондона, який знаходиться під патронажем Її Величності Єлизавети ІІ.

Також Знай.ua писав про те, що принц Гаррі з вагітною дружиною намагались вибороти незалежність у своїх діях, зокрема просили королеву про незалежність їхнього нового помешкання від королівського двору.