Пішов з життя відомий український оператор телебачення Юрій Жуков, повідомили його родичі.

"Мій дорогий і улюблений татусь пішов з життя: нехай земля буде пухом і ми будемо вічно пам'ятати тебе", - сповістила друзів у соцмережі Facebook його дочка Юлія Жукова.

Ю. Жуков народився 8 вересня 1944 року, помер 19 березня 2019 року. Як повідомила його дочка агентству "Інтерфакс-Україна", її батько буде похований у четвер на цивільному кладовищі Гиват Бренер в Ізраїлі.

Ю. Жуков працював оператором у Держтелерадіо УРСР, Республіканському телебаченні, у Національній телекомпанії України, Адміністрації президента під час перебування глави держави Леоніда Кучми. В останні роки Ю. Жуков жив з родиною в Ізраїлі.

Раніше ми писали, що головний редактор журналу Thrasher і скейтбордист Джейк Фелпс помер на 57-му році життя. Інформація про це з'явилася на сайті видання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фелпс був головним редактором журналу Thrasher 26 років. Саме він вибирав скейтбордиста року, а також активно сварився з зірками і модними брендами за втручання в культуру скейтбордингу.

Також ми писали, що на 92 році життя помер американський поет Вільям Мервін, лауреат Пулітцерівської премії в області поезії в 1971 і 2009 роках. Зазначається, що поет помер уві сні. Він перебував свого будинку на острові Мауї.

Вільям Мервін народився в 1927 році в Нью-Йорку. Мервін закінчив Пристонский університет, перекладав з іспанської, французької та латині, згодом він випустив переклади віршів Осипа Мандельштама і Пабло Нерудо. Всього за своє життя Мервін випустив понад 20 книг.

Ми повідомляли, що в суботу, 9 березня, помер Володимир Етуш - відомий російський актор театру і кіно. Артистові було 96 років. Володимир Етуш – це яскравий неординарний актор, чиє ім'я – епоха в радянському кіно, а фільми з його участю – справжня класика світової культурної спадщини.

Нагадаємо, знаменитий актор трагічно помер у 30 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер король голлівудських мюзиклів.

Знай.uа писав, культовый стендап-комік покінчив з собою.