Жосткошерстна такса по кличці Ральф п'ять днів провела в кролячій норі перш, ніж її знайшли господарі.

Як розповіла Daily Mail господиня бідолашного пса Сара Маклеллан, Ральф пропав в минулий четвер, коли гуляв біля будинку в Хаворті.

Місіс Маклеллан і її чоловік провели всі вихідні в пошуках загубленого тварини.

Зліва направо: Ральф і його сестра Йди

Пара доклала максимальних зусиль, щоб знайти зниклого вихованця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Проте тільки в понеділок переляканого пса виявила його власна сестра ІдІ під час прогулянки з містером Маклелланом — в півтора кілометрах від будинку.

Місіс Маклеллан розповіла, що її чоловік почув скавчання собаки і подзвонив своєму другові. Той кинув все, щоб допомогти викопати Ральфа з кролячої нори, яка була розташована на 1,5 метра під землею.

Ральфа знайшли

"Їм довелося копати навколо такси, щоб яма не обрушилася — це зайняло близько двох годин. Коли я повернулася додому, відкрила двері і побачила його на кухні, то не могла повірити власним очам", — розповіла господиня пса.

Незважаючи на те, що собака помітно скинула вагу, поки знаходилася в пастці, ветеринари не виявили у Ральфа серйозних травм.

Ральф скоро буде на волі

"Ральф повністю виснажений, він стер свої кігті, коли намагався викопати себе, але в іншому з ним все в порядку. Він трохи схуд і втомився. Йому просто потрібно час, щоб відновити сили", — говорить господиня.

Як розповідають господарі, Ральф, як більшість такс, звик полювати на кроликів, але на цей раз він зайшов надто далеко. Місіс Маклеллан сподівається, що цього разу пес засвоїв урок.

Нагадаємо про аргентинського Хатіко, которий чекає господаря, якого немає в живих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", далматинець Тайсон героїчно загинув, захищаючи власних господарів від нападу отруйної кобри.

Також "Знай.uа" писав, як суботні заняття кейтсерфингом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервино закінчилися візитом в госпіталь из-за нападу розлюченого пітбуля.