В Туреччині водій автобуса в'їхав у зупинку із пасажирами.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна".

Це сталося в Стамбулі. На даний момент відомо про трьох постраждалих, які отримали травми в результаті зіткнення. Їх доставили в лікарню на машинах "швидкої допомоги".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

ДТП сталося в районі Беязит. У повідомленні турецького джерела кажуть, що водій автобуса втратив контроль над транспортним засобом, потім врізався в п'ять машин та в'їхав у зупинку, на якій стояли люди.

Раніше повідомлялося, що 20 лютого, близько семи годин вечора стало відомо, що у Львівській області сталася страшна дорожньо-транспортна пригода - зіткнулися два автомобіля. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Чоловік пише: "ДТП перехрестя траси Київ - Чоп, село Сороки. Бус зіткнувся з легковою машиною. Свідки кажуть, що всі цілі, крім машин".

Також ми писали, що у українській столиці сталася страшна аварія за участю дитини. Відомо, що автомобіль Skoda Fabia влетів у Daewoo Lanos з дитиною в салоні. Після чого "чех" влетів в електроопору. В результаті аварії водія Fabia і пасажирку Lanos госпіталізували.

За інформацією журналістів, в салоні "корейця" крім водія перебували жінка з дівчинкою на вигляд 8-10 років. Маму дитину госпіталізували зі скаргами на болі в спині. Чоловіка, який був за кермом "чеха" також забрали медики. За попередньою інформацією, в результаті аварії він отримав відкритий перелом ноги.

Повідомлялося, що в центрі Львова п'яний візник кінної прогулянкової карети здійснив аварію на дорозі, намагався втекти з місця злочину. Про це повідомив координатор ГО "Варта-1" і депутат Львівської міської ради Іван Зінкевич в Facebook.

Нагадаємо, в Харкові поліцейська влаштував смертельне ДТП. Медики боролися за життя літнього чоловіка кілька днів.

Як повідомляв Знай. ua, в Одесі Mersedes на шаленій швидкості збив пішохода і врізався в дерево. В Одесі легковик збив чоловіка і влетів у дерево, пішоходу відірвало ногу.

Знай. ua писав, що чоловік озброївся мачете івлаштував бойовик прямо в центрі Києва.