В четвер, 21 березня, в Бірмінгемі (Англія) відбувся напад на місцеві мечеті, розташовані в різних частинах міста. Згідно інформації BBC, під час атак ніхто не постраждав.

Як стало відомо, перше повідомлення надійшло в поліцію о 2-30 ночі. Нападу піддалася мечеть, розташована на Бірчфіл-роуд. За словами свідків, невідомий чоловік розбив кілька вікон мечеті кувалдою.

А приблизно через 45 хвилин у місцеву поліцію заявили про подібний напад в районі Еддінгтоні. Потім через деякий час атакам піддалися мечеті, розташовані на Астон-стріт, Перрі Бар і Альберт-роуд.

Представники поліції графства Уест-Мідлендс, куди входить Бірмінгем, підтвердили, що всі напади розглядаються як «пов'язані між собою».

Раніше ми писали про те, що під час маніфестацій учасники протестного руху "жовтих жилетів" розгромили масонську ложе "Великий схід Франції", яка знаходиться у французькому місті Тарб.

Згідно з опублікованими даними, у вечірній час учасники протестів підійшли до будівлі організації і стали закидати фасад різними предметами. Далі один із протестувальників переліз через огорожу і відкрив ворота з внутрішньої сторони. Після того, як маніфестанти увійшли в будівлю, вони влаштували в ньому погром, вибили всі шибки і зламали меблі.

Нагадаємо, що невідомий відкрив вогонь по людям у голландському місті Утрехт. Він розстріляв пасажирів трамвая. Одна людина загинула, ще декілька пасажирів отримали поранення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Новій Зеландії невідомі влаштували стрілянину в двох мечетях міста Крайстчерч. В результаті теракту в Новій Зеландії 15 березня загинули щонайменше 49 людей, ще 48 отримали поранення. Які напали були 3 чоловіків і жінка.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилася інформація про чоловіка, який влаштував кривавий теракт у мечеті в Новій Зеландії. Ним виявився 28-річний австралієць Брентон Таррант. Разом із спільниками він влаштував масовий розстріл у мечетях Аль-Нур і Лінвуд міста Крайстчерч.