Американський співак Джастін Картер, нові зірка кантрі музики, загинув через безглузду випадковість на зйомках свого нового музичного кліпу.

Про це повідомлюь ЗМІ.

Відомо, що 35-річний співак під час зйомок використовував у якості реквізиту пістолет, який за словами матері співака, він поклав у кишеню, проте той несподівано вистрілив. Куля потрапила в око Картера.

"Він був чудовою людиною, дуже люблячим, і він дуже любив нашого Господа", - сказала Маккеллан.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що провідні музичні критики в один голос пророкували Картеру велике музичне майбутнє. Більше того він вже готувався до величезного гастрольного турне по США.

Раніше ми писали, що відома порноакторка, зірка шоу "Дом-2" Олена Беркова терміново госпіталізована після того, як вона втратила свідомість у своїй квартирі.

Як розповів її піар-директор, актриса вже прийшла до тями, але все ще не дуже добре себе почуває.

"Вона дуже слабка. Нам сказали не хвилювати її, і рекомендували не дозволяти їй вставати з ліжка", – розповів офіційний представник Олени Беркової.

Крім того, вона повідомила, що медики виключили епілепсію і припускають, що швидше за все це "через порушення обміну речовин у головному мозку".

Близькі Беркової повідомляють, що останнім часом акторка активно худла перед зйомками в новому шоу. Вона майже нічого не їла і працювала по 15 годин на добу.

Нагадаємо, у Москві раптово на 48-му році помер знаменитий російський оперний співак Сергій Балашов.

Як повідомляв "Знай.ua", всі знають Андрія Губіна як зірку 90-х, російського естрадного музиканта, композитора та музичного продюсера. Проте останнім часом Андрій вкрай рідко виходить у світ та прийняв рішення про переїзд до США.

Також "Знай.ua" писав, що 16 березня, в московській клініці померла відома російська співачка Юлія Началова. Колеги по сцені висловлювали в мережі свої співчуття родині загиблої 38-річної артистки.

Порошенко віддає Укрнафту Коломойському: Лямець