Французькі правоохоронці затримали 31 людину у зв’язку з 19-ю хвилею протестів "жовтих жилетів" у першій половині дня в суботу. Про це йдеться у повідомленні місцевого видання Le Figaro.

Поліція також провела понад 2 тисяч перевірок громадян і виписала кілька штрафів. Велика акція "жовтих жилетів" за узгодженим маршрутом від площі Данфера-Рошро ще не почалася.

Віідтак зараз група з декількох десятків протестувальників беруть участь в акції на площі Трокадеро. Як стало відомо із повідомлення, насильницьких інцидентів під час суботніх протестів ще не фіксували.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час акції протесту активісти також не робили спроб прорвати поліцейський кордон, щоб мати змогу мітингувати в районі Тріумфальної арки чи Єлисейських полів. Демонстрації проводяться і інших містах Франції. Зокрема, у Ніцці, де протести заборонили, декілька сотень людей вийшли на вулиці.

Разом з тим, поліція затримала шість осіб. Нагадаємо, минулої суботи у Парижі демонстранти влаштували сутички з поліцією, близько 80 магазинів і офісів були розграбовані. В уряді визнали "недоліки" у сфері безпеки і вжили заходів для запобігання насильству на подальших демонстраціях.

Нагадаємо, Меркель та Макрон підтримали план Сайдіка, Путіну кінець.

Як повідомляв "Знай.ua", Макрон пішов на рішучі дії через “жовтих жилетів”.

Також "Знай.ua" писав, що "жовті жилети" готові на все: Макрон шокував країну неочікуваним рішенням, Франція на межі катастрофи.

Відзначається, що для наведення громадського порядку на вулицях Парижа будуть задіяні підрозділи антитерористичних військ Sentinelle, що будть працювати в охороні адміністративних будівель.

Разом з тим йдеться, що війська матимуть при собі повне армійське спорядження для виконання поставлених завдань.

Порошенко звинувачується: вісім мільярдів вкрадено на закупівлях армії - Білецький