Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон серйозно посварилася з однією зі своїх найкращих подруг - 35-річною Роуз Ханбері, колишньою моделлю аристократичного походження, а нині дружиною 58-річного Девіда Роксеведжа, маркіза Чамли (Marquess of Cholmondeley).

Про це повідомляє британська преса.

В один час, Кейт і Вільям, чий заміський маєток Анмер-хол у графстві Норфолк знаходиться за сусідству з маєтком Роуз і Девіда, дуже тісно дружили. Варто зазначити, що сім'ї Роуз і Девіда давно пов'язували теплі стосунки з королівською родиною. Так, бабуся Роуз - графська дочка леді Елізабет Ламберт - у 1947 році була однією з подружок нареченої на весіллі принцеси Єлизавети (нині правлячої королеви) і принца Філіпа.

Ходили чутки, що ще до знайомства з Кейт юний принц Вільям був у рядах численних шанувальників Роуз.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Роуз і Девіда, як і у Кейт з Вільямом, троє дітей - дев'ятирічні близнюки Олександр і Олівер, а також трирічна дочка Айріс.

Ніхто не знає, що послужило причиною розриву настільки тісної дружби Кейт і Роуз. Джерела розповідають, що екс-модель намагалася затьмарити собою дружину принца і стати головною зіркою норфолкського світського суспільства, і Кейт врешті-решт набридло нав'язане їй суперництво.

Видання The Sun повідомляє, що принц Вільям спробував помирити дам. Але це нідочого не призвело. Кейт зажадала від чоловіка, щоб Роуз і Девід були виведені з внутрішнього кола їх близьких друзів.

Нагадаємо, на прогулянці членів Королівської сім'ї старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма, п'ятирічний принц Джордж збентежив усю сім'ю.

Хлопчик гуляв зі своєю трирічною сестрою принцесою Шарлоттою і бабусею Керол Міддлтон біля її будинку в графстві Беркшир. Там він почав розмову з незнайомкою, яка вигулювала собаку.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі рушив у східну релігію.

Також "Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.