39-річна мама двох дітей з Линкольншира, Англія, впевнена, що на камери спостереження в їхньому будинку потрапило істота з потойбічного світу.

Про це повідомляє The Sun.

Варто відзначити, що секретарка Аманда Пападопулос та вся її сім'я були перелякані незрозумілими випадками, які відбувались у їх будинку.

Проте одного разу вони помітили у дворі будинку дивну істоту. Розпливчаста фігура бігала по периметру, роблячи різкі рухи.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Жінка відразу ж зазначила, що це був привид дитини, який ймовірно розлютився через ремонт у будинку, який затіяла сім'я. Відомо, що раніше в будівлі, побудованій в 1903 році, розташовувалася школа.

Крім того вона розповіла, що практично всі члени сім'ї час від часу чули дивні звуки. Наприклад, марширування солдатів. А одного разу вночі їх розбудив сміх дитини, хоча їх власні діти спали.

"Я подумала, я дійсно це чую або просто божеволію? І в той же час вночі прокинулася моя дочка", - додала жінка.

Раніше ми писали, що Дмитро Комаров у своєму Facebook розповів про поїздку в Амазонію і про страшні моменти під час подорожі. Так, він розповів, що потрапив у центрифугу водоспадів Ігуасу.

"Одним з найстрашніших моментів не тільки експедиції, але і життя - 25 секунд під водою, в центрифузі, яка крутила мене, як сірник, а жилет не виштовхував на поверхню. Тоді я встиг подумати про те, що зараз, можливо, станеться найстрашніше, що може трапитися. Встиг відчайдушно запитати себе, що ж ти накоїв? Це не можна назвати страхом в чистому вигляді, але це були відчуття, ні з чим не зрівнянні. Я не хочу випробувати їх знову і нікому такого не бажаю. Я вдячний водоспадам Ігуасу за те, що відпустили і все-таки випхали мене і Сашка на поверхню", - написав він.

Також ведучий розповів про свою участь у знаменитому Бразильському карнавалі.

Мы с @dmytryiev_aleksandr дома! Самую долгую командировку в истории проекта #мирнаизнанку и съёмки Бразилии официально...

Geplaatst door Дмитро Комаров op Zaterdag 23 maart 2019

"Я вдячний Амазонії і Амазонці за дуже складні, але безперечно кращі моменти в експедиції і житті. За настроєм це було дуже схоже на подорож до екс-людоїдів з племені короваї, в Папуа. Але набагато далі і важче. Ці серії ще попереду. Як і .... (барабанний дріб) моя і Сашина участь у карнавалі", - написав Комаров.

Нагадаємо, на могилі Началової побачили гостя з того світу.

Як повідомляв "Знай.ua", попрощатися з Кітом Флінтом запросили весь світ.

Також "Знай.ua" писав, що сатана відправив Началову на той світ.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський