У фінляндському місті Вантаа невідомий вчинив спробу нападу на міністра закордонних справ Фінляндії Тімо Сойні.

Цю інформацію повідомляє Helsingin Sanomat.

Пригода сталася на традиційному ярмарку, де Сойні проводив зустріч зі своїми виборцями. Невідомий підійшов до Сойні і намагався його побити. Правоохоронцям вдалося зупинити нападника і повалити на землю.

Видання зазначає, що на одязі чоловіка знаходилась символіка націоналістичної організації "Солдати Одіна", яка позиціонує себе як антимігрантська. Одним з головних видів діяльності організації є проведення патрулів, які займаються відстеженням мігрантів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після спроби побиття міністр продовжив спілкування з учасниками ярмарки, а також повідомив, що не постраждав.

Тімо Сойні

Нагадаємо, що Дмитро Комаров у своєму Facebook розповів про поїздку в Амазонію і про страшні моменти під час подорожі. Так, він розповів, що потрапив у центрифугу водоспадів Ігуасу.

"Одним з найстрашніших моментів не тільки експедиції, але і життя - 25 секунд під водою, в центрифузі, яка крутила мене, як сірник, а жилет не виштовхував на поверхню. Тоді я встиг подумати про те, що зараз, можливо, станеться найстрашніше, що може трапитися. Встиг відчайдушно запитати себе, що ж ти накоїв? Це не можна назвати страхом в чистому вигляді, але це були відчуття, ні з чим не зрівнянні. Я не хочу випробувати їх знову і нікому такого не бажаю. Я вдячний водоспадів Ігуасу за те, що відпустили і все-таки випхали мене і Сашка поверхню", - написав він.

Комаров
Комаров

Як раніше повідомляв "Знай.uа", прем'єру надіслали страшне попередження про криваву розплату: Ми нічого не можемо зробити.

Відомо, що страшний маніфест розіслали за 9 хвилин до початку кривавої бійні в двох мечетях новозеландського Крайстчерча. У ньому не було відомостей про місце або деталі стрілянини. Лист було надіслано на 30 парламентських адрес, в тому числі і прем'єру Джасинде Ардернс.

Також "Знай.uа" писав про те, що звірячий напад на українця в Польщі: з'явилася тривожна реакція прокуратури.