Мешканці США розповіли журналістам, що вони думають про співвітчизницю Меган Маркл, яка вийшла заміж за британського принца і скоро народить спадкоємця.

Майбутня герцогиня народилася в Лос-Анджелесі в штаті Каліфорнія. Її мати працювала в соціальній службі, батько – режисер по світлу. Батьки розлучилися, коли дівчинці виповнилося шість років.

Вчилася Маркл в Північно-Західному університеті. Після навчання стала актрисою. Популярність їй принесла роль в серіалі "Форс-мажори". Однак Меган відразу кинула акторську кар'єру, тому що на шляху їй трапився британський принц.

Одружилися принц Гаррі і Меган Маркл 19 травня 2018 року. Через шість місяців після весілля виявилося, що герцогиня Сасекська, такий титул з заміжжям отримала Меган, вагітна.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Американські журналісти вирішили поцікавитися у співвітчизників герцогині, як вони відносяться до неї і до появи спадкоємця. Для багатьох жителів США новина про народження дитини змішаних кровей стала справжньою радістю.

Одна з учасниць опитування вважає, що шлюб Маркл з принцом Гаррі і народження їхньої спільної дитини стане відмінним шансом для покращення відносин між двома країнами.

Меган Маркл
Меган Маркл

А от були і ті, хто заявив, що з приходом Маркл в королівську сім'ю, закінчиться ера британської монархії.

"Я передчуваю кінець королівської сім'ї. Вони пустили американця в свою систему". сказав один чоловік

Меган Маркл
Меган Маркл

Нагадаємо, про вагітність Меган Маркл Кенсінгтонський палац повідомив 15 жовтня минулого року. У офіційній заяві туманно говорилося, що маля з'явиться на світ "навесні 2019 року". У січні, у час візиту в місто Біркенхед сама герцогиня під час бесіди з фанатами королівської сім'ї зізналася, що знаходиться на шостому місяці вагітності. І, отже, пологи відбудуться в кінці квітня або початку травня. Пізніше, однак, з'явилися повідомлення про те, що колишня актриса може народити раніше строку. Її вже навіть нібито госпіталізували з помилковими переймами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що королева суворо заткнула роти Маркл і Міддлтон.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Єлизавета розбила мрії Меган Маркл і принца Гаррі.