В затоці Сан-Франциско, біля острова Алькатрас стався справжній поєдинок між морським левом і леопардовою акулою. Свідком видовища стала американка Торі Горман, яка навіть встигла зняти відео сутички.

Цю інформацію повідомляє Daily Mail.

"Це був момент, ніби з National Geographic". прокоментувала сутичку свідок

На епічних кадрах розлючений морський лев кілька разів підкидає свою жертву, яка без сил падає назад у водну безодню. Це звичайна тактика таких ссавців при полюванні: лев вибирає собі жертву з невеликих акул, потім накидається на неї, оглушує і з'їдає. Іноді сутички закінчуються на користь акули, яка також не проти перекусити левом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що рідкісну істоту з неймовірною довжиною, майже два з половиною метри, виявили на узбережжі Південної Австралії. Гігантську сонячну рибу знайшли місцеві рибалки в 25 км на схід від гирла річки Мюррей.

В це складно повірити, адже знайдена на пляжі особина сягала близько 2,5 м в довжину. Але, як зазначають фахівці, це ще не найбільший представник виду. Зазвичай сонячні риби можуть виростати до 3 м в довжину і до 4 м у висоту, а важити до 2,5 тонн.

Один з рибалок розповів, що побачивши рибу, чоловіки спочатку подумали, що це дерево.

Фото з істотою, які потрапили в соцмережу, багато користувачів сприйняли як фейк. Адже складно повірити в існування таких гігантів. Здається, що ця риба припливла до нас прямо з Льодовикового періоду.

Раніше портал писав, що південноафриканський дайвер Райнер Шимф ледь не повторив долю біблійного Іони. Чоловік буквально потрапив у пащу величезного кита під час документальних зйомок про великого Гона сардин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені намагаються розібратися, як мертва туша десятиметрового горбатого кита потрапила у джунглі Амазонки.

"Знай.uа" писав, на каліфорнійському узбережжі виявили рідкісний різновид гігантської місяця-риби. Морські біологи спантеличені, так як представники загону мешкають в південній півкулі.