Аргентинець Габріель Ередіа на весь світ показав, що інвалідність не є вироком. Хлопець народився без обох рук, але зумів стати найкращим перукарем Аргентини. З самого дитинства він спостерігав, як працює його мама, яка теж працювала у сфері краси і в 14 років він вирішив стати перукарем. Спочатку, він тренувався на своїх друзях і його особливість не завадила йому стати справжнім віртуозом і майстром своєї справи.

Парикмахер без рук

#РИА_Видео Инвалидность не помешала Габриэлю Эредиа стать лучшим парикмахером Аргентины. Юноша доказал, что любую мечту можно осуществить, главное — никогда не сдаваться!

Geplaatst door РИА Новости op Woensdag 30 januari 2019

Люди в коментарях відзначають своє захоплення юнаком:

"Молодчина! Всім хто ниє від того, що важко жити! Дивіться і не смійте нити!!! Любіть життя і дякуйте Богу!" "У багатьох є руки, але ростуть вони з д*пи, а у цього молодчаги руки ростуть з душі… Приклад для всіх! Браво!", "Це сила волі, помножена на бажання довести, що ти не гірше, а то і краще будь-якої дієздатної людини. Габріель вартий поваги", " Майстер. Людина, подолав себе, у своїй біді. Дуже поважаю таких хлопців!", "Такі люди завжди викликають захоплення талантом і повагу міцності духу !!!"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Сам же Габріель визнає, що навіть радий, що народився без рук, так як це дало йому можливість не встановлювати будь-які кордони для себе.

Такі фрази з вуст юного генія не могли залишитися непоміченими:

"Так хлопець молодець. А у багатьох руки є і як кажуть крюки.", " У багатьох все в цьому житті є, та ось тільки самого бажання чогось досягти немає . Пливуть як ла*но за течією і звинувачують всіх навкруги за нещасну долю.", "Я по-доброму заздрю людям,які ніколи не зазнаються, і доводять, що неможливе можливо!", "Молодець! Ти гідний поваги, Ти сильний і цілеспрямований", "Схиляюся перед такими людьми! Не ниють , не скаржаться, роблять справу і стають кращими!"

Нагадаємо, що штучний інтелект підписав перший в історії контракт зі студією.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Кейт Міддлтон посварилася з "колишньою" принца Вільяма.