Складається враження, що російські солдати опиняються в будь-якій країні, в якій назріває політична нестабільність. Так у Венесуельському Каракасі приземлилися два літаки з Росії. Один пасажирський, з солдатами і військовим чиновником, другий вантажний. Про це, з посиланням на місцеву пресу, пише новинне агентство Reuters. На борту російського літака - 100 солдатів і один чиновник міноборони країни-агресора.

Flightradar24 показав, що два літаки вилетіли з російського військового аеропорту в п'ятницю. Дані іншого сайту, Adsbexchange, свідчать, що сьогодні один літак залишив Каракас.

Корреспондент Хав'єр Майорка вчора повідомив, що на першому літаку був начальник штабу сухопутних військ Василь Тонкошкуров, додавши, що другим був вантажний літак, що перевозив 35 тонн матеріалу.

Сьогодні відлетів саме вантажний.

Обидва борти зупинялися у Сирії по дорозі до Венесуели.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що в аеропорту Ірану спалахнув літак з 50 пасажирами на борту.

Літак з пасажирами на борту загорівся при посадці. Інцидент стався в аеропорту Мехрабад" в Тегерані, в Ірані, у вівторок, 19 березня.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що частину людей евакуювали, але на борту залишалося ще близько 50 пасажирів. На місце прибули аварійно-рятувальні служби. Інших подробиць поки немає. Звідки прибув рейс, не уточнюється.

Нагадаємо, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії.

Як повідомляв "Знай.іа" російські блогери зняли відео перед страшною авіакатастрофою в Ефіопії.

Також "Знай.uа" писав, що у Баку екстрено приземлився російський літак, перевіряють на вибухівку.