У понеділок, 25 березня, стало відомо про раптову смерть поп- і рок-музикант Скотта Уокера.

Про це повідомляє The Guardian.

У повідомленні сказано, що музикант помер у віці 76 років.

Одним з перших, хто висловив співчуття з приводу смерті музиканта, став фронтмен Radiohead Том Йорк. За словами Йорка, Уокер зробив добряче вплинув на гурт і його манеру виконання.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Слава прийшла до Уокеру в середині 60-х. У 1964-му музикант організував тріо The Walker Brothers, в ту ж пору він перебрався з Лос-Анджелеса до Лондона. У Британії Уокер почав сольну кар'єру.

Варто нагадати, що Скотт Уокер написав музику до фільму "Голос люкс" з Наталі Портман у головній ролі. У Росії він вийшов у прокат 7 березня 2019 року.

Нагадаємо, у вівторок, 19 березня, стало відомо про смерть легендарного радянського режисера Марлена Хуцієва - він пішов з життя у Москві на 94-му році життя.

У вівторок, 19 березня, стало відомо про смерть легендарного радянського режисера Марлена Хуцієва - він пішов з життя у Москві на 94-му році життя.

В кінці 2018 року Хуцієв уже потрапляв до лікарні. Тоді його госпіталізували разом з дружиною Іриною Соловйовою, яка померла 5 січня цього року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні раптово помер знаменитий український актор театру козацького бою Віктор Лейнерт. Про це в неділю, 24 березня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на Facebook "Запорізькі Січові Козаки".

"Наливайко, ти пішов як справжній козак, на коні. Нехай земля тобі буде пухом. Ти завжди з нами", — йдеться в повідомленні.

За даними джерела в суботній ранок, 23 березня, Віктор Лейнерт їхав на коні з іншими козаками по дорозі на Хортиці. В якийсь момент йому стало погано.

Також Знай.ua писав про те, що смерть російської співачки Юлії Началової дуже важко переживає популярний телеведучий Юрій Ніколаєв., оскільки він добре знав дівчину іще з дитинства.