Росія давно славиться неадекватними вчинками її жителів, які часом роблять таке, чого і в страшних фільмах не побачиш. Що стає причиною, складно сказати, але наслідки шокують весь світ і жителі всіх країн просто щасливі, що не живуть на території країни-агресора.

Один з подібних неадекватних вчинків скоїв житель Росії, який, озброївшись бензопилою, влаштував напад на відвідувачів кафе. Про це стало відомо з повідомлення Telegram-каналу LIFE SHOT, який опублікував шокуюче відео з місця подій.

Бензопила

Адміністратор кафе з жахом згадує минулі події: "Він *ухущий був, забіг до нас у кафе. Ми взагалі не знаємо, що він хотів. Напевно, показати, який він крутий. Охорона спрацювала швидко і скрутила його. Потім він вийшов на наше керівництво і приніс гроші за заподіяну шкоду".

Як стало відомо, раптовий напад стався в одному з кафе міста Знахідка в Приморському краї, при цьому зловмиснику вдалося втекти з місця НП.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дивакуватий чоловік напав на міністра закордонних справ Фінляндії під час його зустрічі з виборцями на традиційному ярмарку. Під час спокійного спілкування до міністра підбіг невідомий і накинувся на нього з кулаками. Уникнути тілесних ушкоджень політику допомогли правоохоронці, які швидко зреагували і повалили неадеквата на землю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мешканці центру столиці були шоковані звуками стрільби. Згідно з інформацією київських правоохоронців, під час конфлікту, який стався між двома водіями після скоєння ДТП, один з чоловіків дістав пістолет і відкрив стрілянину по машині опонента. На щастя, в результаті ніхто не постраждав.

Також "Знай.uа" писав, що учасники "Дом-2", які проживають на Сейшельських островах, стали свідками несамовитих криків. Мілена, яка часто влаштовує гучні істерики і скандали зі своїм хлопцем, знову влаштувала заварушку. На цей раз причиною неадекватної поведінки дівчини стало те, що молода людина покидає островів без неї.