Пілот із Ботсвани покінчив з собою, влетівши в будинок місцевого льотного клубу на літаку.

Як повідомляє Citizen, чоловік мав намір убити свою дружину і, можливо, її друзів після того, як вони серйозно посварилися на вечірці.

За словами очевидців, пілот авіакомпанії Kalahari Air Services Чарльз Вильхен разом зі своєю дружиною Наташею відвідали вечірку з нагоди народження дитини друзів у місцевому льотному клубі Matsieng.

Гвинт від літака

На святі пара постійно сварилася. У якийсь момент скандал досяг апогею, і чоловік напився і вдарив жінку. Гості вечірки змусили його покинути будинок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Оскаженілий Вильхен вирушив на один з місцевих аеродромів і викрав турбогвинтовий літак King Air 200.

Перед тим, як направити машину додому, де проходила вечірка, він зателефонував одному з відвідувачів клубу і почав погрожувати, що незабаром влетить в клуб. Це і врятувало життя відвідувачів, а також його дружини.

Чарльз і Наташа

Також один з очевидців встиг зафіксувати момент низького прольоту літака і наслідки зіткнення на смартфон.

Чоловік пролетів кілька разів над клубом, показавши, що налаштований серйозно, а потім в якийсь момент направив машину на будівлю.

В результаті зіткнення пілот загинув, а будівля клубу і диспетчерської знищені. Пожежа, що виникла в результаті аварії, також знищила 13 автомобілів, які були припарковані неподалік, однак ніхто більше не постраждав.

Згорілі залишки машини

Нагадаємо, дванадцятирічний хлопчик захотів розіграти сексуальну сцену з "Grand Theft Auto" і изнасиловав свою шестирічну сестру.

Як повідомляв портал "Знай.uа", десятирічна дівчина ледь не загинула від рук ґвалтівника, який намагався задушити її, а потім кинув у крижаний струмок.

Також "Знай.uа" писав, що турецька поліція заарештувала жінку, яка проводила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.