Морган Роуз з Австралії, яка є колишньою гімнасткою і в даний момент працює тренером з фітнесу, завоювала серця шанувальників в соціальних мережах.

Струнка блондинка стала настільки популярною, що на її аккаунт в Instagram підписалося понад 275 000 чоловік.

В даний момент Роуз знаходиться на Балі, звідки ділиться відвертими і сексуальними фото.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Її фото збирають тисячі лайків і масу сотні схвальних коментарів. "Чудове тіло", "Світловолоса бомба знову виглядає приголомшливо", "Ви дуже красиві", – фанати не соромляться нагадувати сексуальної тренерші про своє захоплення.

Варто нагадати, що Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим блискучим образом, примірявши ковбойські чоботи. Так, артистка зізналася, що дизайнер створила взуття спеціально для неї, адже на білій шкірі написані назви найпопулярніших хітів Анни.

Ще ми писали, що Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу пікантне фото, на якому позує в душі і прикривається тільки білим рушником. Її розпатлане волосся і покладені в недбалу зачіску, а обличчя майже не видно. Але знімок вийшов досить чуттєвим і навіть сексуальним, завдяки грі світла і тіні. Лобода двома руками вчепилася в рушник, яким намагається прикрити груди, вона прочинила губи і млосно дивиться в камеру.

Нагадаємо, Анна Сєдокова поділилася найпотаємнішим: такого раніше не траплялося

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських завела фанатів, прикрившись лише хутром

Також Знай.ua" писав про те, що У світі стало на одного ангела більше: найгарячіші знімки нової моделі Victoria's Secret