Скейтбординг не дарма відносять до категорії екстремальних видів спорту. Щоб утримувати рівновагу і рухатися по прямій, потрібна деяка практика, не кажучи вже про те, щоб робити трюки.

Однак двадцятитрирічний Вінісіус Сарді з Бразилії навчився всьому цьому, незважаючи на страшний вроджений порок, пише The Sun.

Справа в тому, що у молодої людини ампутували обидві ноги нижче колін ще в ранньому дитинстві. Тому більшу частину життя він переміщався на спеціальних протезах, поки не познайомився з скейтбордингом.

Вінісіус Сарді

Тепер же молодий чоловік повністю освоїв екстремальний спорт і демонструє неймовірні трюки, не звертаючи увагу на обмеження.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Його талант вже повною мірою оцінили колеги по захопленню спортивним екстримом. Чоловік підкорює рампи і висоти, балансуючи на колінах і покладаючись на свою реакцію.

Вінісіус стверджує, що з самого дитинства без тями закохався у скейтбординг.

"Я народився з аномалією на ногах, а також на правій руці. Я спостерігав за спортивними захопленнями друзів з самого дитинства, комп'ютерні ігри та журнали на тему екстриму також надихали мене на заняття скейтом", — розповідає Вінісіус.

Перші експерименти закінчилися невдало. Кілька разів довелося міняти протези, які ламалися при трюках, так як не призначені до такого навантаження.

Тоді молодий чоловік вирішив освоювати скейтбординг без будь-яких додаткових пристосувань. І з часом він досяг майстерності, якому можуть позаздрити багато скейтерів.

"Тепер я катаюся на колінах, скейтборд — моя головна пристрасть. Завдяки йому я почуваю себе вільним і живим, а також можу жити без страху", — ділиться своїми почуттями Вінісіус.

Вінісіус Сарді

Нагадаємо, безстрашна Еллі Чалліс стала першою дівчинкою у Великобританії, яка після ампутації чотирьох кінцівок освоїла майстерність сноубордингу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", можна займатися небезпечними видами спорту після 40 років.

Також портал "Знай.uа" писав, про дивовижну історію чоловіка, який став тату-майстром, незважаючи на відсутність рук.