Жителька Москви заплатила 3 мільйони рублів за побачення з анонімом. В результаті — ні грошей, ні обранця.

Про такий курйозний випадок пишуть місцеві ЗМІ.

27-річна жителька Москви Марія працює лікарем та мріє знайти свого єдиного. Жінка часто сидить на LovePlanet, де пропонують познайомитися з різними людьми. Однак їх особу встановити надзвичайно важко, тому що часто на сайті користувачі створюють профіль і видають себе за інших людей.

Так, Марія знайшла впливового та успішного Яніса Гранда. Дівчину не збентежило фейкове ім'я і вона радо спілкувалася з чоловіком. Той зажадав за побачення з нею 3 мільйони рублів. Жінка погодилася і взяла у банку кредит

Вона передала ці гроші через водія й чекала на довгоочікуване побачення. Однак обранець зажадав ще 3 мільйони — інакше пригрозив записати борг у 48 мільярдів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дівчина зрозуміла, що потрапила в аферу й звернулася до поліції. На жаль, правоохоронцям складно знайти шахрая, тому що вони не мають жодних зачіпок, окрім фейкового акаунту на сайті знайомств.

Зазначимо, що відомий телеведучий, співак і ведучий програми "Музична платформа" на телеканалі "Україна" Геннадій Вітер поділився секретами ідеального побачення. Річ у тому, що зараз він перебуває у відносинах, тому тема побачень для нього близька. Проте, ім'я коханої Вітер не називає, відкрив він лише завісу своїх побачень з цією жінкою і поділився корисними лайфхаками.

Нагадаємо, що доброзичливі українці допомогли аферисту заробити мільйони на "лікуванні" померлої дитини. Використовуючи реальне оголошення про збір коштів для закордонного лікування хворого немовляти, зловмиснику вдалося зібрати з небайдужих людей близько півмільйона гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Facebook запускає сервіс онлайн-знайомств.

Також "Знай.ua" писав, що американські дослідники провели експеримент, присвячений побаченням. І прийшли до висновку, що найбільше привертає увагу і подобається саме, підкреслено, розслаблена поза.