У вівторок, 26 березня, стало відомо про те, що в Москві знайшли мертвим генерала-майора ФСБ Сергія Соколова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Сергій Соколов - колишній співробітник Десятого відділу КДБ Росії, пізніше став керівником одного з управлінь ФСБ.

Тіло 59-річного Сергія Соколова виявили в його квартирі на півночі міста. Останній раз він виходив на зв'язок з рідними на лише початку місяця. З тих пір його ніхто не бачив, у людних місцях генерал не з'являвся.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Поряд з тілом знайшли пенсійне удостоверие ФСБ та військовий квиток із зазначенням посад КДБ і ФСБ.

В квартирі померлого генерал-майора ФСБ Соколова знайшли ще й арсенал зброї. Серед зброї - австрійський глок, браунінг, травматичний Макарова, мисливська рушницю та патрони.

"Скромна чарівність Десятого управління", - коментують у мережі.

Наразі обставини смерті генерала невідомі, на місці працюють правоохоронці.

Нагадаємо, головним слідчим управлінням Слідчого комітету Російської Федерації порушено кримінальну справу стосовно українських правоохоронців.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, відомо, що російські силовики відкрили кримінальне провадження проти старшого слідчого Служби безпеки України в Одеській області Олександра Губського і заступника військового прокурора Південного регіону України Романа Мрочко.

Російські силовики зазначили, що проти українських силовиків відкрили справу за нібито "залучення завідомо невинних громадян Російської Федерації з числа військовослужбовців Міноборони Росії і Прикордонної служби ФСБ Росії (ч. 2 ст. 299 КК РФ)".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Міністерство закордонних справ Російської Федерації направило Міністерству закордонних справ України ноту з приводу припинення дії договору "про дружбу, співробітництво і партнерство".

Також Знай.ua писав про те, що поки в Україні не пройдуть вибори, Росія не йтиме на ескалацію конфлікту на Донбасі.