Онук Єлизавети II порушив жорсткий протокол королівського двору. Як відомо, членам монаршої родини заборонено мати акаунти в соціальних мережах, але принц Гаррі начхав на заборони та таємно переписувався з дівчатами в мережі.

Про це розповіла королівський біограф Кеті Ніколь.

Дружина принца Гаррі Меган Маркл видалила профілі в соцмережах ще напередодні одруження. Однак з'ясувалося, що сам герцог Сассекський порушив суворі правила та всі традиції.

Як пишуть британські ЗМІ, Гаррі вів листування з подругами під вигаданим ім'ям в Facebook. Про це біограф розповіла у своїй книзі "Вільям і Гаррі". Біограв Кеті Ніколь розповіла також, що тоді принц мав романтичні стосунки з Челсі Дейві та вів з нею листування під ніком Spike Wells.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У 2007 році, коли принца Гаррі відправили служити в Афганістан, у нього було півгодини, щоб поспілкуватися з рідними і близькими по супутниковому зв'язку. Спадкоємець королівської сім'ї використав цей час для листування в Facebook.

Принц Гаррі відправляв любовні послання. В одному з них герцог Сассекский називає Челсі Дейві Рижиком і жартує з нею. Кеті Ніколь вважає, що саме думки про кохану допомогли принцу вижити в Афганістані.

Принц Гаррі залишив передову в лютому 2008 року, після того, як в ЗМІ з'явилися повідомлення про його місцезнаходження. Імовірно, профіль онука королеви Великобританії в Facebook було видалено ще сім років тому.

Хоча така поведінка престолоспадкоємця не дивина. Принц Гаррі давно славиться вдачею бунтаря. А нещодавно Гаррі з дружиною Меган Маркл своєю витівкою не на жарт розгнівали її Величність королеву Єлизавету. Готуючись до переїзду в новий маєток, подружжя, яке чекає на дитину, звернулось з проханням надати їх новому будинку незалежності від королівського двору. Це викликало бурхливу реакцію королівської родини, яка розцінила таке прохання, як загрозу монархії.

Дивіться: Скандали Меган Маркл за рік після приходу в королівську родину

Нагадаємо, принц Гаррі з Меган Маркл витратили мільйони доларів на ремон нового будинку.

Як повідомляв Знай. ua, розкрилася страшна правда про Меган Маркл. З приходом Маркл в королівську сім'ю, закінчиться ера британської монархії.

Знай. ua писав, що онуку Єлизавети II після весілля засікли в дивному місці. Онука Єлизавети ІІ вперше після весілля вийшла у світ і відразу в таке знакове місце.