Іноді природа може створити воістину щось неймовірне. Так, у США унікальна тварина по кличці Юкі ось вже 12 років радує людей своєю красою. Адже, він на 87,5% сірий вовк, на 8,6% сибірський хаскі та на 3,9% німецька вівчарка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Independent і публікацій Instagram.

За інформацією журналістів, коли "вовкособу" було 8 місяців, активісти врятували його з рук мисливців. Майже все своє життя звір прожив у Притулку сором'язливого вовка в місті Нейпл, штат Флорида. Все це час Юкі був непублічним". Його фото, як і фото інших жителів зоозахисного центру не афішували, поки вистачало грошей на утримання тварин.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Волонтери вирішили попросити грошей у небайдужих і почали знайомити їх з мешканцями притулку через соцмережі. На одному з відео разом з Юкі позує його доглядальниця Белла, щоб показати, який напіввовк великий.

Ролик в Instagram подивилися понад 68 000 чоловік. Користувачі закидали центру відеомонтаж, але працівники притулку пояснили, насправді тварина не така вже й велику. Вовк-собака вагою всього 54 кілограми, і лише трохи більше великої собаки. Але він товстун, тому що любить добре поїсти.

Після того, як фото вихованця центру побачили в усьому світі, багато почали пропонувати забрати Юкі до себе. Проте, зробити цього не дозволяють. Вовк невиліковно хворий, у нього рак крові. Тому в притулку кажуть, тварина залишиться вдома, а всі бажаючі можуть підтримати його та інших вихованців фінансово.

Варто нагадати, що сучасні комплекти для аналізу ДНК на основі одного зразка слини можуть розповісти про вас дуже багато. Завдяки їм простіше дізнатися про своє особисте походження та ризики для здоров'я.

Тепер американські розробники створили комплект для аналізу ДНК у кішок, який дозволяє встановити родовід улюбленого вихованця.

Нагадаємо, інопланетяни контактують з собаками: тварини потрібні, щоб підібратися до людей.

Як повідомляв Знай.uа на узбережжі Азовського моря знайдені десятки трупів: гинуть цілими сім'ями.

Знай.uа писав, киянин завів єнота і розповів, як це - жити з таким хижаком: примхливий жлоб з манікюром.