Батьки герцогині Кембриджської Кейт — Майкл і Керол Міддлтон — опинилися на межі розорення. Про це з посиланням на британські ЗМІ пишуть Факти.

В компанії батьків герцогині Кембриджської виникли фінансові проблеми ще в кінці минулого року. Достовірно про це стало відомо перед Різдвом 2018 року.

Тоді, у переддень свята вони були змушені звільнити частину своїх співробітників. Минулого тижня Міддлтони чесно попередили і тіх, хто залишився, що їх може чекати така ж доля.

Кейт сильно переживає за своїх батьків. Причиною переживань служить не тільки фінансовий, але і фізичний стан. Адже такі труднощі можуть негативно позначитися на здоров'ї пари.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Повідомляється, що принц Вільям всіма силами готовий допомагати батькам Кейт і надавати потрібну підтримку.

При цьому британські ЗМІ зазначають, що навіть якщо фірма закриється, батьки Кейт вже точно не залишаться на вулиці, так як в минулому році їх стан оцінювався в 50 мільйонів фунтів стерлінгів.

Журналісти відзначають, що від батьків герцогині ніколи не надходило скарг на відсутність коштів. Вони завжди вважалися багатими людьми у Великобританії. Ще в кінці 1980-х років вони заснували фірму, яка продає через інтернет все необхідне для дитячих свят.

Нагадаємо, знайдені незаперечні докази вагітність Кейт Міддлтон. Герцогиня Кейт Міддлтон зовсім скоро стане мамою в четвертий раз.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон посварилася з "колишньої" принца Вільяма. Ще до знайомства з Кейт юний принц Вільям був у числі численних шанувальників Роуз.

Знай. ua писав, що вдалося дізнатися про довгоочікувану дитину Меган Маркл і принца Гаррі. Меган заявила, що вони з чоловіком не знають статі дитини.