Культисти New Age з Мексики для залучення туристів вирішили влаштувати справжнє свято Чичен-Іце. Захід було організовано у древньому містечку, заснованому майя і розташованому на півострові Юкатан.

Як і всі інші новомодні послідовники різних релігій, вони пошили для себе вбрання, які нагадували те, що носили мексиканські вікінги. Додавши таким чином святу атмосферності.

Коли люди почали сходитися до піраміди Кукулькана. Ацтеки дали цьому богу трохи інше ім'я – Кетцалькоатль. Культисти почали голосно бити в барабани і танцювати, проводити своєрідний ритуал.

Туристи висловили лише одне невелике бажання. Вони попросили бога спуститися на землю і дати знак про те, що вже настала весна. І судячи з усього бог стародавніх майя виконав їх прохання. Почалося щось накшталт торнадо.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Індіанські хлопці настільки були налякані подібним видовищем, що відразу ж стали тікати і, швидше за все, в цей час молилися, щоб не настав Кінець Світу, який передбачали жерці майя.

Лише найсміливіші з туристів нікуди не втекли і продовжували знімати те, що відбувалося.

Звісно, після цього вони спробували знайти наукове пояснення і звернулися за допомогою до дослідників. Проте вчені не могли нічого сказати окрім того, що це звичайний збіг.

Але не варто забувати про те, що єгипетські піраміди, зіккурати Вавілона, Мезоамерики – це старі культові об'єкти, які, якщо вірити легендам, були побудовані за кресленнями потойбічних сил і позаземних цивілізацій.

Наприклад, у вавілонських текстах можна знайти інформацію, де говориться, що над місцем будівництва зависло якесь залізне місто, а під ним виникла голограма майбутньої споруди. Каменярі одразу ж почали носити граніт до голограм і махати лопатами і кирками. Через це споруда дійсно працювала і у ній іноді з'являвся якийсь бог.

Через деякий час зіккурати перестали працювати або ж боги забули про наш світ, але зараз, камлання і спільна молитва напевно змогли активізувати появу бога.

Нагадаємо, безпілотник зняв маленький будинок, який дивом уцілів після руйнівного торнадо. Всі дерева навколо будинку були вирвані з коренем. Однак, сам будинок виявився зовсім не зачеплений. Як-ніби його захищав невидимий купол.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені визнали своє безсилля перед космічною загрозою.

Також "Знай.uа" писав, прибульці знищать людей магнітною зброєю. Як відомо, нашу планету захищає магнітне поле. Саме воно не дає космічному випромінюванню проникати в атмосферу.