На провінцію Китаю раптово обрушилося торнадо. Сильний зніс дитячий батут, в результаті чого 18 дітей отримали травми.

Відео події зняли очевидці та опублікували в мережі.

Інцидент стався у неділю, 31 грудня, в провінції Хенань, що в центральному Китаї.

На одному з ігрових майданчиків, де перебували діти, ураганним вітром знесло батут. 18 дітей були травмовані. Двоє з них пізніше померли в лікарні. Ще один потерпілий дитина знаходиться у важкому стані.

На місце події виїхали медики, вони надали постраждалим першу допомогу. Більш детальна інформація не повідомляється.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно на східну частину штату Алабама обрушилися два потужних торнадо, які забрали життя 23 осіб, у тому числі двох дітей. Швидкість вітру місцями сягала 265 кілометрів на годину.

Через деякий час на штат обрушився ще один торнадо, тепер на кордоні з Джорджією. За попередніми даними, кількість загиблих буде ще більше, оскільки рятувальні команди продовжують знаходити тіла серед уламків і завалів.

також ми писали, що потужний вітер спровокував падіння водонапірної башти в одному з сіл Тернопільської області. Інцидент трапився у селі Іванівка Теребовлянського району впала водонапірна вежа.

Нагадаємо, заграва палаючих лісів забарвило небо Сполученого Королівства Британії та Північної Ірландії в яскраво-оранжевий колір.

Також портал "Знай.uа" вже писав про те, що безпілотник зафільмував маленький будинок, який дивом уцілів після руйнівного торнадо: його збереженість виглядає реальною аномалією.

Крім того, портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на півночі Японії в префектурі Хоккайдо стався землетрус магнітудою 5,4, що позначають червоним кольором.