Колишня голлівудська подружня пара Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті досягли угоди про опіку над шістьма дітьми.

Як повідомляє Mirror, зоряне екс-подружжя, які є батьками Меддокса (17 років), Пакса, (15 років), Захари, (13 років), Шило (12 років) і 10-річних близнят Нокса і Вів'єн, поставили крапку у дворічному суперечці.

"Угоду про опікунство було погоджено кілька тижнів тому і підписано обома сторонами і суддею", заявила в п'ятницю адвокат Анджеліни Саманта Блей Дежан.

Бред Пітт і Анжеліна Джолі

Як пояснила юрист, угода базується на рекомендаціях спеціаліста з оцінки опіки над дітьми, які усувають необхідність в судовому розгляді. Документування та деталі угоди є конфіденційними для захисту найкращих інтересів дітей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Одна із самих гламурних голлівудських пар Бред і Анджеліна розійшлися у вересні 2016 року після десяти років відносин, два роки з яких вони складалися в шлюбі.

Анджеліна подала на розлучення "у зв'язку з непримиренними протиріччями" та домагалася опіки над шістьма дітьми, троє з яких є біологічними дітьми подружжя, а троє усиновлені.

У заяві, зробленій в п'ятницю, не йшлося про те, як буде розділена опіка, і прес-секретар зірки відмовився надати докладну інформацію.

Анджеліна Джолі разом з дітьми на прогулянці

Дата судового розгляду була попередньо призначено на 4 грудня приватним суддею в Лос-Анджелесі.

Подання заяви про розлучення в 2016 році призвела до запеклого спору про опіку. Обидві сторони звинуватили один одного в спробі маніпулювати висвітленням цієї теми в ЗМІ на свою користь.

Пара ще не досягла остаточної угоди про розлучення.

Від представників Бреда поки не надходило жодних коментарів.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт з дітьми

Нагадаємо, сама Анджеліна Джолі, всупереч чуткам, не збирається зав'язати з кіно і йти на пенсію.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Бред Пітт дуже шкодує про розрив з Дженніфер Еністон.

Крім того "Знай.uа" писав, що батько Анджеліни Джолі шокував визнанням про Бреда Піта.