Британські ЗМІ вирішили нагадати подробиці гучного весілля герцогів Кембриджських принца Вільяма та Кейт Міддлтон, яке відбулося більше восьми років тому і за церемонією якого спостерігав із завмиранням серця увесь світ.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Головні курйозні та цікаві факти про королівське весілля розповіли в британському виданні IBTimes.

Королівське весілля герцога і герцогині Кембриджських у 2011 році було схожим на казку. Тим не менш, від очей громадськості були приховані дрібні не дуже приємні нюанси.

Принц Гаррі був засмучений

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Повідомляється, що принц Гаррі, який був весільним дружкою на весілля брата, залишив холостяцьку вечірку в готелі Goring, вистрибнувши з балкона готелю. Він невдало приземлився на ногу, що пояснювало, чому він шкутильгав під час церемонії

Кейт Міддлтон з чоловіком принцем Вільямом
Кейт Міддлтон з чоловіком принцем Вільямом

Яскраво-рожевий хвилястий хробак

Хоча принц Гаррі був не в кращій формі під час королівського весілля принца Вільяма і Кейт, він добре впорався зі своєю роллю шафера. За словами Камілли Паркер Боулз, він приніс рожевого хвилястого хробака, щоб діти розважалися під час фотосесії.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Королівська сварливість

Грейс Ван Кутсем, хрещениця принца Вільяма, якій у той час було всього 3 роки, замість радості висловила прикрість оточуючим шумом. Грейс привернула до себе увагу. На знімках хрещениця принца Вільяма зображена з дуже похмурим поглядом і закритими вухами.

Обручка тільки для Кейт

Під час вінчання, всупереч традиції, пара не обмінювалися обручками. Принц Вільям надів на пальчик Кетрін обручку, спеціально зроблену до торжества з валлійського золота, видобутого на рудниках в Північному Уельсі. І на цьому все. До речі, Кейт, у свою чергу, теж викреслила дещо з протоколу традиційної королівського весілля. Вона не вимовляла клятву бути слухняною дружиною свого чоловіка.

Королівське весілля

Гості займали місця на весіллі з 5 ранку

Гостям весілля принца Вільяма і Міддлтон (їх було близько 1900 людей) було наказано прибути на місце проведення церемонії в 8:15 ранку. Навіть знамениті гості, включаючи сера Елтона Джона, Девіда і Вікторії Бекхем, прибули кількома годинами раніше. Зіркові гості почали збиратися о 5 ранку.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон останнім часом кардинально змінила свою поведінку і навіть гардероб.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чутки про численні конфлікти королівських невісток Кейт Міддлтон і Меган Маркл не перестають циркулювати в пресі.

Також Знай.ua писав про те, що з тих пір як зірка серіалу "Форс-мажори" Меган Маркл вийшла заміж за принца, світ не перестає уважно стежити за її життям.