Королівська сім'я Великобританії терміново шукає нового пілота гелікоптера, оскільки попередній виконувач цих обов'язків звільнився через примхи Меган Маркл

Пілот приватного гелікоптера, який багато років працював на королівську сім'ю Великобританії, подав у відставку: він не витримав примх Меган Маркл, яка перетворила його в "цілодобову службу доставки їжі".

Звільнення чергового співробітника Букінгемського палацу підтверджує чутки про те, що персонал королівського двору не може ужитися з герцогинею Сассекською.

Портал Radar Online повідомив, що королівська родина вивісила нове оголошення про найм на роботу. Цього разу в палаці звільнилася вакансія пілота гелікоптера.

Видання, посилаючись на джерела в палаці, пише, що пілот, який багато років перевозив Віндзорів, подав у відставку. Причиною чергового звільнення знову стала герцогиня Сассекська. Інсайдер розповів, що службовець втомився від постійних примх вагітної Меган Маркл - пілот був змушений щоразу вилітати, коли дружина принца Гаррі хотіла щось з'їсти.

Джерело додало, що закоханий герцог постійно викликав вертоліт, щоб той привіз Маркл "дивні" перекуси. У якийсь момент співробітник Кенсингтонського палацу запротестував і заявив, що не хоче більше, щоб його використовували, як "цілодобову службу доставки".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Звільнення пілота стало ще однією втратою для Віндзорів в низці цілого ряду інших звільнень з Букінгемського і Кенсінгтонського палаців, де ніколи не було "текучки" кадрів. При тому, за власним бажанням залишають престижну службу лише підлеглі з Меган Маркл.

Британські таблоїди вже охрестили це явище словом "Вихід". Він почався ще в листопаді минулого року з відставки персонального асистента герцогині, 40-річної Мелісси Тубаті.

Через пару тижнів після неї заяву написала особистий секретар подружньої пари Саманта Коен. Це при тому, що Саманта відрізнялася великою працездатністю і емоційною стійкістю.

Паралельно з повідомленнями про звільнення Коен в ЗМІ з'явилася інформація про те, що серед своїх підлеглих Маркл вже отримала прізвисько "важка герцогиня", яка повідомлення з вказівками надсилала їм з 6 години ранку.

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл прийняли неочікуване рішення, яке засмутить мільйони їх шанувальників – герцоги Сассекські вирішили тримати народження майбутнього первістка у суворій таємниці і навіть не будуть позувати на сходинках лікарні, як це зазвичай роблять Кейт Міддлтон та принц Вільяма.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.