Варто нагадати той факт, що в серці французької столиці днями сталася трагедія, історичного плану. У Парижі згорів собор Нотр-Дам де Парі, жителі і гості столиці могли спостерігати за цим кошмаром на власні очі. Так, французький журналіст зміг потрапити на дах разом з пожежниками, в той час коли будівлю було охоплено вогнем.

Про це стало відомо завдяки відеозапису, опублікованим в Twitter журналістом Томасом Саваджем.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На жахливих кадрах можна побачити як палає дах легендарного собору. Варто зазначити, що найбільший жар йде від дерев'яних будівельних лісів, які вже перетворилися на вугілля. Також журналіст зняв роботу пожежників.

Варто нагадати, що ПСЖ прийме участь у зборі коштів на відновлення собору Паризької Богоматері, повідомляється на сайті французького гранда. ПСЖ має намір координувати роботу самого клубу, його партнерів і фанатів на всіх рівнях для стимулювання і участі в зборі коштів на відновлення собору. Також ПСЖ висловив захоплення роботою паризьких пожежників у боротьбі з вогнем у Нотр-Дам-де-Парі і повідомив, що надасть їм підтримку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через кілька годин після того, як пожежу в Соборі Паризької Богоматері загасили, на його відновлення перерахували 300 млн євро. В українській столиці також є чимало пам'ятних будівель, як палко, так і просто занедбаних, які могли б прикрасити собою місто, про що пише LB.ua. Однак більшість їх власників чекають того часу, коли вони впадуть, позбудуться статусу пам'яток архітектури та на їх місці збудують чергові бізнес-центри або багатоповерхові будинки.

Нагадаємо, "Це ж якою цинічною істотою треба бути": слова міністра культури про Нотр-Дам вивели українців з себе.

Як повідомляв Знай.иа президент відомого клубу пожертвує космічну суму Нотр-Дам-де-Парі: можна купити Роналду.

Також Знай.uа писав, Нотр-Дам врятують асасіни: собор відновлять завдяки легендарній комп'ютерній грі.